Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Персональний тренер з Нью-Йорка, фітнес-експерт і дієтолог Реймонд Монтальво підготував тренування, яке завдає нещадного удару по ваших жирових відкладеннях, і здатне нарощувати м'язи.

Реймонд Монтальво навчився компілювати важкі боксерські тренування (так званий "бій з тінню") та базові вправи. Каже, його програма допомагає чоловікам ставати сильнішими та стрункішими.

До списку базових вправ Реймонда увійшли присідання, берпі та стрибки у висоту. За 45 хвилин занять люди, які погодилися протестувати ефективність тренування на собі, спалювали по 500 калорій кожен. Все завдяки шаленій роботі серця та всіх м'язів тіла.

Читайте також: 10 основних силових вправ для опрацювання всього тіла

Ви можете подумати – чергове кардіотренування. Але Монтальво з вами не погодиться. За його словами, програма не тільки спалює жир, а й сприяє зростанню м'язової маси.

“Вам не потрібна зала чи якесь спеціальне обладнання. Виконати вправи зможете навіть у власній квартирі“, — каже фітнес-експерт.

В основі програми - 3 забійних сета-"раунди", повторюючи які вже через 20 хвилин ви тричі спітнієте і подумаєте, і навіщо я погодився на це випробування. А займатись потрібно 45 хвилин. Отже, що ж це за "раунди"?

Раунд 1

Бокс: чергуйте джеби (прямий удар), хуки та аперкоти – протягом 1 хвилини. Після – віджимання від підлоги. Тривалість – теж 1 хвилина.

Раунд 2

Бокс: чергуйте джеби та глибокі присідання – протягом 1 хвилини. Після присідання-стрибки 30 секунд, присідання із затримкою в нижній точці 30 секунд.

Раунд 3

Бокс: джеби - починайте з повільного темпу, поступово збільшуючи швидкість - 1 хвилина. Після – берпі: 1 хвилина.

Для тих, хто не знає, що таке “берпі“, можна прочитати тут, або переглянути відео:

Читайте також: 8 крутих YouTube-каналів для ефективних домашніх тренувань

Фішка програми – відсутність відпочинку. Замість нього - віджимання від підлоги, стрибки, берпі. Таким чином ви одночасно тренуєте удари, їх силу, а потім спалюєте калорії, перемикаючи роботу м'язів у діапазон вибухової сили.

Реймонд Монтальво стверджує, що його програма може похвалитися приємним бонусом тренуванням витривалості м'язів. А для тих, кому вправи здаються легкими, Реймонд радить боксувати з гантелями в руках.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK