Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

З підвісною системою для тренувань TRX вам зовсім не обов'язково купувати дорогі тренажери або ходити до зал. Два простих ремені з петлями замінять десятки видів спортивного обладнання.

Що таке TRX

Тренувальна система TRX - це продумана система петель-еспандерів, що надає величезні можливості для функціональних тренувань. Тренажер TRX складається з нейлонових ременів, які створюють опір за допомогою ваги тіла.

Історія виникнення TRX

TRX було розроблено підрозділами спецназу армії США. Солдати потребували легкого та компактного тренажера, який би дозволив підтримувати відмінну фізичну форму. З того часу TRX проклав собі шлях у фітнес-індустрію та використовується багатьма професійними спортивними командами і найкращими тренерами з усього світу.

Система TRX: що це таке і як їм накачатись

Система TRX: що це таке і як їм накачатись

Military.com

Плюси TRX

  1. Система TRX розширює можливості функціональних тренувань, дозволяючи займатися як у тренажерному залі, так і вдома чи офісі.
  2. За допомогою ременів TRX ви розвиваєте силу, витривалість, рівновагу, координацію, гнучкість та стабільність суглобів.
  3. Завдяки TRX ви спалюєте більше калорій, ніж при "традиційних" вправах у спортзалі.
  4. Рухаючись у різних напрямках (вліво, вправо, вперед, назад, по діагоналі, згинаючись і скручуючись), а не так, як при виконанні "традиційних" вправ у спортзалі (вперед-назад, вгору-вниз), ви зменшуєте шанси на отримання травми у повсякденному житті та збільшуєте щільність кісток.
  5. Тренажер TRX підтримує всі рівні та цілі фізичної підготовки. Правильно відрегулювавши ремені, ви зможете форрмувати опір масою власного тіла, а також налаштовувати рівень навантаження незалежно від того, наскільки професійно займаєтеся фітнесом. Інтенсивність можна обирати самостійно.

Система TRX: що це таке і як їм накачатись

Система TRX: що це таке і як їм накачатись

mancunion.com

До чого можна кріпити ремені TRX

Ремені TRX можна зафіксувати на будь-якому спортивному снаряді, що знаходиться над землею: на турніку, на гаку для боксерських мішків, або навіть на стовпі, на гілці дерева, на дверях (за допомогою спеціального анкера), і т.д.

Ціна ременів TRX

Ціна комплекту, що включає тренувальні петлі (ремені) TRX, мішечок для їх зберігання, інструкцію із застосування з комплексом вправ, становить від 2 000 грн.

 

Вам також буде цікаво:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK