Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Шукаєте на YouTube ефективні тренування для занять вдома? В нашій добірці круті канали, де ви знайдете приклади вправ на будь-який смак та рівень підготовки.

Часто так буває, що немає часу/можливості сходити на тренування на вулицю чи зал. Причини тому можуть бути різними, й такими, на які ми вплинути не можемо. Тому добірка крутих YouTube-каналів з ефективними тренуваннями на будь-який смак, вам точно знадобиться.

1. MadFit

У вас є лише 15 вільних хвилин і при цьому ви хочете пропрацювати все тіло? Тоді цей канал із крутими високоінтенсивними тренуваннями – те, що вам потрібно. У більшості тренувань використовуються лише зручний одяг і килимок, але для деяких занять знадобляться гумки для ніг і гантелі.

2. FitnessBlender

Подружжя Деніел і Келлі багато років публікує відео тренувань для чоловіків і жінок різних рівнів складності та для найрізноманітніших цілей. У каналу понад шість мільйонів підписників.

Читайте також: 5 ефективних вправ для розвитку грудних м'язів вдома

3. SELF

Що може бути кращим початком нового дня, як не 30-хвилинне кардіотренування? На цьому каналі ви знайдете ефективні комплекси таких занять, які, на перший погляд, можуть здатися простими, проте доведеться гарно попрацювати, щоб з ними впоратися. Для деяких вправ потрібні гантелі та гирі.

4. HASfit

Дуже універсальний канал із чималим колом фанатів – майже два мільйони. Тут представлені тренування найрізноманітнішого формату – на все тіло, на ноги/руки/прес, кардіо… Тренування є і 5-хвилинні, і годинні, так що знайти щось потрібне саме для вас дуже легко.

Читайте також: Накачати прес у домашніх умовах: 20-хвилинне тренування з власною вагою

5. TGYM

Цей канал веде український фітнес-блогер Тетяна Федорищева. Використовуючи її поради, ви зможете підтримувати гарну форму домашніми тренуваннями разом зі своєю дівчиною. Кожне заняття можна підлаштувати під рівень фізичної підготовки.

6. Boho Beautiful

Насамперед, цей канал присвячений йозі – тут багато відео різноманітних тренувань для ранкової бадьорості, розслаблення наприкінці дня, опрацювання якихось проблемних зон. Але знайти тут можна і більш насичені тренування, що поєднують у собі йогу з силовими та кардіо вправами. Порадує і антураж, адже багато відео записуються у дивовижних місцях.

Читайте також: 5 популярних вправ: як уникнути помилок при їх виконанні

7. POPSUGAR Fitness

Вже набридли прості присідання/випади/скручування/ та інші стандартні вправи? Бажаєте урізноманітнити свої тренування? Тоді цей канал – ваше джерело натхнення. Тут ви знайдете тренування, які поєднують класичні вправи з латиноамериканськими танцями, хіп-хопом, табатою чи зумбою. Відмінний вибір як для новачків, так і досвідчених атлетів.

8. ScottHermanFitness

А ось на цьому каналі можна знайти вправи для роботи в залі, так і для домашніх тренувань. Величезний плюс – те, як інструктор пояснює техніку виконання вправи. Досить доступно, наочно, що навіть новачок зможе зробити все по правилам. Отже, якщо ви вважаєте, що вже вмієте робити все правильно - вмикайте і перевірте, чи це так.

Тренуватися вдома – цілком реально! Тож не лінуйтеся, не закидайте заняття та підтримуйте свою форму за будь-яких умов!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK