Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Беремо орієнтир на практичну універсальність.

Одяг з базового трикотажу завжди виглядатиме гарно і не вийде з моди. Такі джемпери можна носити роками і не гнатися за миттєвими трендами.

Однак не кожен з них ідеально підходитиме до всього: наприклад, з V-подібним вирізом, який через свою форму іноді може бути не ідеальним вибором. А ось джемпери із круглою горловиною можна сміливо брати за основу, формуючи образи свого осінньо-зимового гардеробу.

mrporter.com

Матеріал виробу

Пуловер із круглим вирізом завжди уособлював стиль та вишуканий смак. Однак при його виборі слід враховувати кілька моментів. Одним із найважливіших є склад матеріалу виробу. Джемпери зі стовідсоткового поліестеру, швидше за все, через пару місяців стануть непридатними. У той же час матеріали зі змішаним складом можуть бути більш довговічними. Щоб перевірити якість матеріалу, спробуй акуратно потягнути невелику ділянку тканини – якісна тканина швидко відновить свою форму. В ідеалі ж, джемпер має бути зроблений з натуральної вовни для комфорту в холодну пору року, або бавовни для теплішої погоди.

mrporter.com

Читайте також: 10 одеколонів з гарним запахом для чоловіків (частина II)

Фасон та розмір

Ще один важливий момент – це посадка та розмір пуловера. Він повинен забезпечувати свободу рухів і драпіруватися красиво. Ти також можеш вибрати джемпер із трохи опущеною лінією плеча. У той же час, уникай надмірно великих розмірів - а-ля оверсайс, оскільки такі менш формальні і більше підходять до спортивного стилю одягу.

mrporter.com

Із чим поєднувати?

Джемпер з круглим вирізом можна поєднувати з різним одягом - носи його з класичними брюками, чиносами, або карго. Тонкий джемпер навіть можна носити замість сорочки під костюм-двійку.

mrporter.com

Читайте також: 10 найкращих годинників для любителів швидкості (Частина II)

Вибір кольору

Важливо урізноманітнити гардероб, маючи кілька джемперів. Починай з базових, таких як молочний, який виглядає стримано та елегантно. Цього сезону також актуальні кавові та шоколадні відтінки. Вони легко поєднуються з іншими осінніми кольорами – бордовим, сірим, зеленим та гірчичним. Однак, не соромся додати і яскравих фарб у свій гардероб – сміливі сині чи червоні джемпери піднімуть настрій та додадуть яскравих нот твоєму стилю.

mrporter.com

Тримай ще кілька варіантів джемперів, які можуть тобі сподобатися.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK