Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Чоловічий гардероб, безсумнівно, потребує пари гарних кед. І вибір не обмежується лише "Converse". Зібрали кеди та хайтопи на будь-який смак: від класичних моделей до універсальних дизайнів та трендових новинок.

adidas Originals

Сьогодні кеди Gazelle доступні в різних кольорах, що робить їх універсальними. Цей дизайн з характерними рисами ще з 60-х років залишається популярним і сьогодні.

пресс-служба

Nike Air Force

Дизайн Air Force, спочатку створений для баскетболу, понад 35 років тому, досі зберігає свою легендарність завдяки системі амортизації, що забезпечує комфорт при тривалому носінні. Ну а підошва із протектором забезпечить твоїм хайтопам довговічність.

пресс-служба

Читайте також: Як доглядати за взуттям: 9 корисних порад

Camper

Колекція Runner була першою спортивною лінією бренду Camper ще 1982 року. Нова версія має високий профіль і збільшений об'єм, доповнюючи знаковий ретро-дизайн і ортопедичну устілку з антибактеріальним покриттям. Кольорова підошва – актуальний тренд спортивного взуття.

пресс-служба

Geox

Лаконічні у тенісному стилі кеди. Вони підійдуть до будь-якого образу, оскільки є як трендом, так і базою для повсякденного стилю. "Дихаюча" підошва з перфорацією, характерна риса італійської марки, запобігає потінню та втомі ніг.

пресс-служба

New Balance 480

Дизайн сучасних New Balance 480 натхненний стилем 80-х, епохою, коли були представлені баскетбольні кросівки, що стали іконою американського бренду. Високий профіль (хайтопи) – модний силует останніх років, який не тільки стильно виглядає, але й забезпечує підтримку стопи, знижуючи ризик травм.

пресс-служба

Puma RS X

Лінійка RS була представлена у 80-х роках, коли Puma розробила унікальну технологію амортизації. Система стабілізації стопи у поєднанні із спеціальною піною роблять цю пару комфортною та надійною. Масивний та футуристичний дизайн відповідає трендам сезону.

пресс-служба

Читайте також: Під будь-який гардероб: як вибрати класичний міський рюкзак

Moschino

Кожна пристойна колекція кед повинна включати в себе дизайнерську пару, яка задає тон усьому образу. Навесні цього року актуальними є екстравагантні деталі: від написів на шнурках до масивної фактурної підошви.

пресс-служба

Timberland

Бренд випускає не лише легендарні жовті черевики, а й кеди зі шкіри преміальної якості. Шкіряні шнурки доповнять елегантний та стильний образ.

пресс-служба

Novesta

Історія чеської марки Novesta розпочалася у XIX столітті, і сьогодні вона пропонує кеди на вулканізованій підошві у незвичайних дизайнерських рішеннях, ідеальних для тих, хто хоче додати трохи стилю у свій образ.

пресс-служба

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK