Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Рюкзак вже давно не асоціюється лише з туризмом. Скласти в нього все необхідне, звільнивши руки, зручно навіть у місті. Радимо, як вибрати практичний класичний рюкзак.

Зазвичай при виборі аксесуарів ми орієнтуємося на певний стиль: кежуал лук, діловий костюм або зручні шорти з футболкою і кедами. Але що б ти не вибрав, міський класичний рюкзак чудово впишеться у кожний із перерахованих стилів.

Орієнтуючись на свої цілі і те, що зазвичай кладеш у рюкзак (ноутбук, улюблений термос, змінну футболку або ланчбокс), визначись із розміром аксесуара. Найкраще, якщо після стандартного завантаження в ньому залишиться невеликий запас місця про всяк випадок. Багато зручних внутрішніх кишень також не будуть зайвими.

Читайте також: Як вибрати базовий джемпер для осінньо-зимового гардеробу

Зручність рюкзака залежить від лямок. Якщо доводиться проводити багато часу на ногах, а за плечима буде мільйон важливих дрібниць, тобі точно захочеться, щоб лямки були комфортними. Підбирай аксесуар із не надто вузькими, але з досить м'якими лямками, які можна відрегулювати по довжині.

Трендові моделі в 2024 році - це класичної рюкзаки злегка закругленої зверху форми. Кольори вибирай універсальні - чорний, темно-синій, темно-сірий або хакі, і без зайвих зовнішніх деталей. Матеріали також не варто брати ексклюзивні - цілком підійдуть шкіра або його замінник, нейлон, щільна бавовна (в ідеалі з водовідштовхувальними властивостями).

Читайте також: Оригінальна та універсальна: з чим поєднувати картату сорочку

Звичайно, купуючи такий аксесуар, обираєш річ на кілька років, тому і варто брати класичні стійкі до змін моди варіанти.

Тож який міський класичний рюкзак обрати? Придивись ось до цих:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK