Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Вони ідеально підійдуть для повсякденного носіння.

Дизайнери цього сезону одностайно надихнулися трекінговим взуттям, представивши високі черевики з характерними D-подібними шнурувальними кільцями в якості повсякденного, а в деяких випадках і сasual взуття. Редакція Mens` Portal підібрала 10 пар, які підійдуть для будь-якої ситуації - від активного відпочинку до прогулянок магазинами або навіть поїздок до офісу в погану погоду.

 

Одноманітні чорні черевики можна легко замінити коричневими: їхня оригінальність привертає увагу, при цьому вони так само легко поєднуються практично з усим. А кілька текстур чи матеріалів в одній парі створить цікавий образ.

Doucal's/doucals.com

Завдяки шкіряним вставкам цих черевиків замша захищена від вологи та бруду, а міцна підошва з протектором гарантує надійне зчеплення навіть на слизьких тротуарах.

Henderson/tsum.ua

Відмінним вибором для уїк-енду стануть легкі черевики з водонепроникного матеріалу. Вони будуть ідеально поєднуватися зі спортивними костюмами або вільними джинсами. Крім того, таке взуття оснащене знімними вставками, які легко прати після тривалих прогулянок.

Native/intertop.ua

Читайте також: Де знайти стильні та теплі пуховики на зиму

Ці черевики призначені для активного відпочинку, але ідеально вписуються у повсякденний образ. Вони оснащені утеплювачем, а комбінований верх із вовняними вставками є одним із основних трендів сезону.

Hackett/tsum.ua

Міцні та легкі черевики для активного відпочинку. Ребриста підошва цієї моделі для гірського туризму забезпечує надійне зчеплення з поверхнею, а повітропроникний верх запобігає зайвому потінню ніг.

Salewa/intertop.ua

Черевики з товстою підошвою та теплою підкладкою – надійний вибір у морозні дні. Вони підійдуть як для лісових прогулянок, так і для міських вулиць, ідеально поєднуючись із джинсами або брюками-карго.

Gant/answear.ua

Читайте також: 4 унікальні аромати для осінньо-зимових холодів

Грубі черевики з гладкої шкіри чудово доповнять образи з косухою або курткою-авіатором, а висока тракторна підошва не боїться вуличного бруду.

HUGO/answear.ua

Одна з вічних проблем зимового взуття – неприємні запахи. Але в цих черевиках для активного відпочинку проблема вирішена за рахунок антибактеріальних устілок. Крім того, вони непромокаючі, а підошва забезпечує надійне зчеплення з будь-якою поверхнею і довго не стирається.

Timberland/intertop.ua

Читайте також: Образ у чорному: що вибрати для стильного total black луку

Високі кросівки, скомбіновані з різноманітних матеріалів, ідеально підійдуть як для природи, так і для міської метушні. Дизайн із легким відтінком ретро знову на піку популярності.

Napapijri/intertop.ua

Черевики зі світлої шкіри - чудовий вибір для сухої погоди і чудово поєднуються з образами в коричневих та бежевих тонах. Ідеальний елемент стилю аprès-ski (у перекладі з французької - "після лиж") .

Tommy Jeans/answear.ua

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK