Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Настав час наповнити холодне повітря осені та зими теплими та хвилюючими ароматами деревних нот.

Louis Vuitton

Nuit de Feu

"Іскра, що переходить у полум'я!" – так описав свою роботу парфумер Жак Кавальє. Чарівний коктейль включає шкіряні ноти, що є своєрідною даниною поваги основному матеріалу Louis Vuitton. До них Кавальє приєднав уд, ладан та мускус.

пресс-служба

Bvlgari

Le Gemme Kobraa

Ще один твір із колекції, присвяченої дорогоцінним каменям. Натхненний зміїною яшмою, яку можна знайти лише в Новій Зеландії, парфумер Жак Кавальє створив букет із живою геранню з острова Реюньйон у центрі, потім додав димчастий чорний ладан із Сомалі, агарове дерево та уд з Бангладеш.

пресс-служба

Читайте також: Школа запаху: як правильно вибрати чоловічий парфум

Givenchy

Accord Particulier

Цей парфум присвячений першій колекції Юбера де Живанші, яку уславлений кутюр'є створив у 1852 році. Однак не варто думати, що аромат застарів – навпаки, поєднання гаїтянського ветивера, пачулі та дамаської троянди створює відчуття тепла та об'єму, як у дорогої кашемірової речі.

пресс-служба

Christian Dior

Oud Rosewood

Відомий парфумер Франсуа Демаші довгий час створює аромати для колекції Maison Christian Dior, і кожен з них стає хітом. У цьому нішевому парфумі – дивовижне поєднання деревних акордів: уд і молочний сандал, які гармонійно переплітаються з легким відтінком айви та соковитої малини.

пресс-служба

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK