Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Парфуми потрібно вибирати у відповідність до твого стилю та способу життя, оскільки діловому чоловікові потрібен аромат зовсім не той, що підійде, скажімо, фітнес-тренеру

Чоловічу парфумерію прийнято розділяти на групи, що належать до того чи іншого стилю. Дізнайся, що це за групи. Направ себе, куди треба. І пахни правильно.

 

Стиль "Аристократ"

Читай також: Літні духи: 6 найсвіжіших ароматів

Аристократичний стиль у парфумерії часто називають класичним. Подібний парфум не просто підібрати, і не кожен чоловік здатний його носити. Класичні аромати позбавлені метушні і не мають у собі ноту сексуальності. Як правило, це спокійні запахи, що відрізняються благородним ароматом, які в запахах відбиті хвойними нотами. Парфумерія аристократичного стилю найбільш підходить чоловікам, що перейшли 30-річний рубіж, справжнім шанувальникам класики.

Стиль "Спорт"

Парфум спортивної групи підходить більшості енергійних чоловіків, які ведуть активне життя, захоплюються спортом та екстримом незалежно від вікової категорії. Зазвичай спортивні аромати представлені туалетними та парфумерними водами, а також одеколонами.

Спортивна парфумерна лінія практично не представлена чоловічими парфумами, оскільки ці аромати мають бути легкими, нести ідею чистоти, прохолоди та свіжості. Туалетна вода для чоловіків і одеколон базуються на легкому ароматі, але доповнюються різкою нотою. Аромати морської теми, скошеної трави, цитрусових, чистої білизни, натяк на аромат прального порошку – ось запахи, які парфумери зазвичай пропонують енергійним чоловікам підтримки тонусу.

Стиль "Денім"

Читай також: Запах чоловіка: вісім маскулінних ароматів

Стиль "Денім" або, інакше кажучи, джинсова парфумерна лінія була розроблена спеціально для чоловіків, які віддають перевагу демократичності в одязі та носять комфортні джинси в офіс, на відпочинку, на клубну вечірку. Звичайно, це не означає, що чоловічі аромати цієї лінії пахнуть тканиною. Просто, як і джинси, цей парфум універсальний, він підходить до різних стилів, за його допомогою можна створювати безліч образів. У духах цієї серії панують ноти ялівцю, кедра, гвоздики. Духи підходять всім віковим категоріям, є оптимальним вибором для використання вранці та вдень.

Стиль "Техно"

Аромати для чоловіків лінії "техно" - найскладніші. Також їх називають ароматами для громадського транспорту, оскільки вони створюють своєрідну захисну оболонку навколо свого носія та зменшують агресію оточуючих. Родзинка подібних парфумів полягає в тому, що до звичайної деревної ноти та аромату мускусу додається кавуновий або огірковий екстракт. Складні запахи завжди пасували творчим натурам. Також стиль "техно" можуть використовувати молоді жителі мегаполісу, цілеспрямовані, невтомні та активні.

Стиль "Богемний"

Богемні чоловічі парфуми відрізняються поєднанням східних ароматів: прянощів, пахощів, спецій. Найчастіше для чоловічих парфумів цієї серії використовують ефіри сандалу, амбри, алое. Вони мають складне поєднання різних екстрактів. Найбільше підходять для чоловіків елегантного віку, після сорока, творчих професій. Незважаючи на асоціації з назвою, аромати богемної лінії стримані та досить суворі.

Стиль "Діловий"

Читай також: Нічні та денні чоловічі парфуми: у чому різниця

Духи для чоловіків ділової лінії різноманітні, їх слід вибирати, виходячи з темпераменту чоловіка. Основна тема ділових ароматів – концентрація сил, зібраність духу та витримка. Шанувальникам класичних ароматів рекомендується використовувати парфуми з нотами цитрусових. Для заповзятливих молодих людей парфумери створили аромати з основною озоново-цитрусовою нотою, доповнені запахами прянощів та екзотичних рослин.

Це сучасні пахощі, новинки останнього десятиліття. Гармонійними парфумами для чоловіків, які віддають перевагу модному стилю разом із класикою, стануть аромати з помірно вираженою трав'яною та квітковою нотою.

Шкіряні аромати

Шкіряні аромати можна виділити в відокремлену групу, оскільки ці аромати гармонують із будь-яким чоловічим стилем. Застосування не залежить від віку, темпераменту та ситуації. Шкіряні парфуми відбивають саму сутність чоловіка.

Трохи несміливим товаришам шкіряні аромати додадуть впевненості, підкреслять силу характеру. Нота сухого тютюну та стримані квіткові запахи імітують запах грошей та шкіри – аромат успіху та стабільності.

Ще пара порад

Читай також: ТОП-5 чоловічих ароматів, від яких зірки без розуму

Вибираючи аромати, слід забувати, що ексцентричні запахи – доля підростаючого покоління. Після 40 чоловічі парфуми з натяком на ексцентричність можна використовувати увечері, на урочистостях та святах, для романтичного вечора чи побачення. А ось молодим хлопцям не підійдуть тяжкі аромати з нотою запаху сигар.

Вдень та вранці краще застосовувати парфумерні серії з більш простими комбінаціями ароматичних нот. Увечері можна спробувати щось екстремальне. Головне – злитися із запахом, не отримувати від запаху негативних емоцій, не відчувати роздратування.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK