Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Сексуальні та первісні, але при цьому елегантні екземпляри на кожен день.

Якщо ви не знали, раніше мускус добували із залоз оленя кабарги. І це не жарт. Кращі мускусні духи минулого були похідною біологічної речовини, багатої на феромони. Його парнокопитні використовували для привернення уваги своїх партнерок. Однак сьогодні мускус, що використовується в духах та парфумерії, виробляється синтетичним шляхом.

Таким чином ми легко можемо отримати запахи, засновані на глибокій, сексуальній ноті мускусу, яка допомагає висвітлити важкі аромати (наприклад, шкіру або деревину) або зміцнити легкі аромати (наприклад, квіткові або цитрусові). Використання цього інгредієнта дозволяє створити унікальні запахи в широкому світі чоловічих духів. З одного боку вони можуть здаватися первісними, з іншого - елегантно сексуальними, здатними підкорити найвибагливішу даму.

Нижче представлені десять найкращих, на думку Men`s Portal , чоловічих мускусних парфумів, які присутні на ринку.

 

Montblanc, Explorer Platinum

З усіх парфумів чудової лінії Explorer від Montblanc, Platinum – нам подобається найбільше. Кіпаріс, кедр і мускус роблять його свіжим, як сніг на вершині Альп. У той же час цей парфум гарантує, що його модний запах поєднуватиметься не лише з черевиками, а й зі спокійним стилем кежуал.

montblanc.com

Henry Rose, Menace

Відмінно підходить для офісного використання. Він безумовно заслуговує на компліменти своїм заспокійливим запахом. І це, повірте, може підсвідомо залучити колег до вашого кабінету, щоб не лише послухати плітки про симпатичних співробітниць, а ще раз доторкнутися до мускусного аромату вашого парфуму. Не дивуєтесь, якщо раптом станете загальним улюбленцем колег.

henryrose.com

Maison Francis Kurkdjian, Aqua Universalis

Aqua Universalis чудово підходить для теплої половини року, особливо з кінця літа до кінця осені. Початок у аромату цитрусовий, але закінчується він лісовими нотками, з мускусно-деревною базою, яка робить його м'яким, наче купа листя.

franciskurkdjian.com

Le Labo, Tonka 25

Tonka 25 виробник називає приголомшливим вибором для повсякденного аромату, оскільки парфум має квітковий та свіжий характер. Але все ж таки він трохи важкуватий, тому що насичений ванільними бобами тонка, пудровими і мускусними нотами. Ми б зберегли його для вечорів і холоднішої погоди, і дали йому спокій спекотного літа.

lelabofragrances.com

Читайте також: 4 унікальні аромати для осінньо-зимових холодів

Santa Maria Novella, Muschio

Muschio – пудрова мускусна досконалість. І яким би класним не був би його мускусний аромат, одеколон має низьку концентрацію, а це означає, що він стає з часом легким і зникає через пару годин. За рахунок своєї легкості він відмінно підходить для моментів, коли ви хочете справити перше враження, але не бажаєте дозволяти одеколону вести всю ніч розмову замість вас.

eu.smnovella.com

Bianco Profumo, Neroli Pomodoro

У Neroli Pomodoro від парфумера-новачка Bianco Profumo головними є ноти томатного листа і базиліка (звідси і «помодоро»), але базова мускусна нота створює своє ароматне відчуття на весь день. Хлопець, що носить цей парфум, пахне так само витончено, як і застебнутий на всі гудзики бізнесмен. Але фішка в тому, що він «володіє креативною агенцією або, можливо, просто керує студією малювання, популярною у гарних дівчат».

biancofragrances.com

Fulton & Roark, Tybee

Тверді одеколони зазвичай не потрапляють у список «найкращих» ароматів, але ми вирішили відзначити цей від Fulton & Roark, в якому ідеально поєднується мускус із деревними та амбровими нотами. Щодня вранці наносьте його на зап'ястя та шию, а якщо потрібно візьміть із собою цей невеликий металевий контейнер, якщо вам раптом знадобиться повторити процедуру ввечері.

fultonandroark.com

Guerlain, Musc Noble

Найінтенсивніший мускусний аромат. У ньому шкіра, кедр, шафран, перець та троянда звучать у гармонії, поки мускус не забирає всю увагу на себе. Ці парфуми не для слабких духом: Musc Noble - найпотужніший аромат серед зібраних нами, тому починати знайомство з ним слід з легкого розпилення, поступово збільшуючи інтенсивність нанесення одеколону.

guerlain.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK