Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Десять моделей, на додаток до яких потрібно купувати авто. Готовий? Помчали!

Продовжуємо розглядати наручні годинники, натхненні автоспортом. На що звертати увагу при купівлі цього аксесуара та перша п'ятірка легендарних хронографів, створених за мотивами не менш легендарних машин, зібрана тут.

Друга порція годинників для любителів швидкості чекає на тебе далі. Не забудь пристебнути ремені.

wristwatchreview.com

1. Reservoir Kanister

Reservoir — один з найунікальніших годинників. Насамперед тому, що в ньому використовують фірмовий механізм (Jumping Hour Mechanical), а також унікальне компонування циферблату. У положенні "6 годин" є віконце, що відображає годинну та хвилинну стрілки. Останні обертаються по циферблату від 1 до 60 (починаючи з 8 годин і закінчуючи 4 годинами), а потім повертаються до позначки 1 (8 годин).

Годинник ну дуже схожий на тахометр, що «грає» при перемиканні передач. У цій моделі основу циферблата змодельовано за зразком лічильника оборотів, що використовується в легендарному Porsche 365 Speedster. На перший погляд, незвично і вкрай незручно. Проте стильно та унікально. А ще дорого-багато, тому що ціна - $4 400

Розмір корпусу – 41,5 мм, матеріал – титан.

wristwatchreview.com

2. Tudor Heritage Chrono

По-перше, ця модель має 5-річну гарантію. По-друге, вона є сучасним відтворенням легендарного годинника швейцарського бренду «Монте-Карло».

Heritage Chrono водонепроникні на глибині до 150 метрів і мають полірований і сатинований корпус діаметром 42 мм з нержавіючої сталі з безелем, що обертається в двох напрямках, з анодованого алюмінію синього кольору.

Усередині корпусу – механізм Calibre T401 з автоматичним підзаводом, запас ходу – 42 години. Також є додатковий механізм із функцією хронографа. Вишенька на торті - сталевий браслет і рифлена заводна головка, доповнена рифленими основами чорнової кнопки. Ціна - $ 4 500

monochrome-watches.com

3. Breitling Top Time Classic Cars Capsule

Top Time від Breitling — автентичний хронограф у вінтажному стилі, що існує в багатьох екземплярах, кожен з яких створений в результаті співпраці з кимось. Усі моделі - limited edition.

Наприклад, є варіант Ford Mustang, а також Chevrolet Corvette. Існують навіть моделі на мотоциклетну тематику, у тому числі створені в рамках співпраці з Triumph, а також із всесвітньо відомим лайфстайл-брендом та спеціалізованим байк-шопом Deus Ex Machina.

З ким би Breitling не робили чергову колаборацію, всі їх Top Time оснащені 42-міліметровим корпусом із нержавіючої сталі та механізмом Breitling Calibre 25 з автоматичним підзаводом. Ціна - не менше $5 500

monochrome-watches.com

4. Chopard Mille Miglia Classic Chronograph

У 1988 році компанія Chopard стала головним спонсором Mille Miglia - гонок на витривалість по громадських дорогах загальною довжиною 1000 миль (1610 км).

  • Mille Miglia починається в Брешії (Італія), добігає до Риму та повертається назад.

Одного разу господарі компанії замислилися: "Гріх спонсорувати гонку і не випустити на честь цього власний годинник". Так і з'явився Chopard Mille Miglia Classic Chronograph.

Аксесуар оснащений механізмом з автоматичним підзаводом, має корпус діаметром 42 мм із нержавіючої сталі. Дизайн черпає натхнення в елегантних лініях та старовинних приладах, які використовуються у класичних автомобілях. Гумовий ремінець також змодельовано на основі малюнку протектора гуми Dunlop 1960-х років. Ціна - $5 900

Читайте також: Як розрахувати свою активність по годинам

monochrome-watches.com

5. Tag Heuer Monaco Cal. 11

Оригінальний хронограф із квадратним корпусом, який Стів МакКвін носив у фільмі «Ле-Ман» 1971 року. TAG Heuer Monaco — культовий годинник на тему автоспорту, а також перший у світі квадратний та водонепроникний хронограф.

Оснащені заводною головкою зліва та автоматичним механізмом Calibre 11 швейцарського виробництва, з 39-міліметровим корпусом з нержавіючої сталі, Monaco досі залишається іконою годинникового мистецтва. Хоча, з моменту появи моделі пройшло вже понад півстоліття… Ціна — $6 950

monochrome-watches.com

6. Bremont WR-22

Хронограф народжений у результаті співпраці між компанією Bremont Watch Company та командою Williams Racing Formula 1, перша з яких офіційний партнер другого. WR-22 розшифровується як Williams Racing 2022.

Годинник є гоночним хронографом, повністю спроектованим і виготовленим у Великобританії, включаючи висококласний автоматичний механізм калібру 13 ¼''' BE-53AE.

Модель WR-22 виконана у фірмових кольорах команди:

  • oxford blue;
  • electric blue;
  • white (колір білої лівреї).

Корпус діаметром 43 мм зроблений з нержавіючої сталі з конструкцією, що защіпається, двонаправленим тахіметричним керамічним безелем і виготовленим на замовлення вольфрамовим ротором з логотипом Williams.

Модель натхненна дизайном коліс британської гоночної команди F1. Продається у двох варіантах:

  • з ремінцем із алькантари;
  • з браслетом із нержавіючої сталі.

У комплект до кожної моделі вкладають колісну гайку, яка колись тримала болти в трекових автомобілях команди Williams. Ціна - $6 995+

monochrome-watches.com

7. Omega Speedmaster Racing

Спочатку були розроблені для використання на гоночній трасі. Потім стали першими годининниками, які можна було носити на Місяці (1969 рік). Після «Місяця» виявилися настільки популярними, що їх почав купувати кожен заможний любитель гарних аксесуарів.

Сьогодні Omega Speedmaster Racing – данина поваги гоночній спадщині годинника. Може похвалитися гарним циферблатом із родієвим покриттям та женевськими хвилями в арабесці, оточеними чорним керамічним безелем.

Усередині 44-мілметрового корпусу з нержавіючої сталі – механізм Calibre Omega 9900 з автопідзаводом, колонним колесом та коаксіальним спуском. Запас ходу – 60 годин. Ціна - $ 8450 +

monochrome-watches.com

8. Porsche Design Chronograph 1

Вперше представлені у 1972 році, але досі залишаються іконою годинникового мистецтва. Щоправда, з роками модель зазнала змін. Сьогодні має повністю затемнену кольорову гаму, титановий корпус діаметром 40,8 мм, посилений чорним покриттям з карбіду титану + відповідний чорний титановий браслет з такою ж титановою застібкою.

Серце хронографа - сертифікований COSC механізм Porsche Design калібру WERK 01.140 з 25 камінням, запасом ходу на 48 годин, частотою 28 800 bpm і фірмовим дизайном ротора дизайнерського будинку. Годинник неймовірний. Ціна - $ 9650

monochrome-watches.com

9. Rolex Cosmograph Daytona

Вперше представлені в 1963 році, майже напевно є найкультовішим хронографом з будь-коли створених. Ця версія оснащена 40-міліметровим корпусом із сталі Oystersteel і відповідним браслетом із такої ж сталі Oystersteel.

Швейцарці регулярно апгрейдять дизайн, тому остання версія цього аксесуара не виглядає застарілою. Але може похвалитися безліччю посилань до оригінальної моделі 1960-х років, включаючи чорний безель і формовану тахіметричну шкалу.

Годинник цокає завдяки механізму Calibre 4130 з автопідзаводом і спіраллю Parachrom, що підвищує удароміцність і захищає від перепадів температур. Модель – космос. Загалом, як і ціна – $14 550+

monochrome-watches.com

10. Girard-Perregaux Laureato Absolute Chronograph Aston Martin F1 Edition

Це не просто чергова данина поваги до гоночних автомобілів Формули-1. Годинник насправді створений з матеріалів, отриманих від гонщиків F1, які раніше брали участь у кампанії сезону 2021 року.

Годинник включає титановий порошок і вуглецеве волокно, які пофарбовані і об'єднані в смолу для створення надміцного, але вкрай легкого 44-міліметрового корпусу. Усередині - механізм Calibre GP03300-1058 з автоматичним підзаводом.

Тираж — limited edition: всього в 306 екземплярів по всьому світу — натяк на загальну відстань, яку пілоти Aston Martin Ленс Стролл та Себастьян Феттель подолали на Гран-Прі Великобританії влітку 2021 року. Ціна — $27 800+

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK