Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Можливо, ви не знали, що існують телефони від найпрестижніших автомобільних марок. Хоча, щиро кажучи, це не їхні власні продукти: пристрої розроблені в кооперації з відомими виробниками смартфонів.

OnePlus 7T Pro McLaren Edition

Читайте також: Перший автомобіль Xiaomi: ще не надійшов у продаж, а вже потрапив у аварію

Цей смартфон натхненний британськими суперкарами McLaren: навіть чохол для гаджета виготовлений з алькантари та карбону! Корпус пристрою виконаний у помаранчевому кольорі, який використовується на формульних болідах McLaren. Навіть іконки у меню смартфона відповідають фірмовому стилю.

ONEPLUS

Honor Magic V2 RSR

Читайте також: Швидкісна "електричка": Porsche показали новий Taycan

Нещодавно представлений Honor Magic V2 RSR розроблений спільно з Porsche Design. Цей складаний смартфон пофарбований у той же відтінок Agate Grey, що і німецькі спорткари, а лінія на корпусі відповідає дизайну капота Porsche 911. Усередині пристрою - чіп Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 16 ГБ оперативної пам'яті і 1 ТБ користувацької пам'яті.

HONOR

iQOO 7 BMW Edition

Читайте також: BMW представила 5 Series Touring

Компанія iQOO, що належить Vivo, випустила флагманський смартфон разом із BMW. Особливості спеціальної версії – білий колір з характерною смугою BMW M. Усередині смартфона – процесор Snapdragon 888 (на момент випуску в 2021 році) та камери з роздільною здатністю до 48 мегапікселів.

IQOO

Redmi K50 Mercedes F1

Читайте також: Заряджений хетчбек від Mercedes у зеленому кольорі? Чому б і ні!

Redmi розширила свою лінійку смартфонів спільно з Mercedes-Benz та пілотом F1 Льюїсом Хемілтоном. Характеристики на момент випуску на початку 2022 року включають LED-підсвічування в корпусі камер, ігрові тригери, частоту оновлення екрану 120 Гц і процесор Snapdragon 8 Gen 1.

REDMI

 

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK