Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Xiaomi SU7 потрапив в аварію через банальну недбалість - неправильно підібрані шини.

Близько місяця тому компанія Xiaomi представила свій перший автомобіль - Xiaomi SU7. За словами виробника, він відрізняється високими технічними характеристиками та відповідає преміум-класу. У Xiaomi заявляють, що авто підходить як для міських поїздок, так і для швидкісної їзди трасами. Характерною особливістю електромобіля, стверджують у компанії, є те, що він добре підходить для зимової експлуатації через незначну втрату ємності акумулятора за низьких температур.

Однак, незважаючи на всі інноваційні досягнення, перший екземпляр Xiaomi SU7 вже потрапив в аварію, не чекаючи появи у роздрібному продажу. Фотографію пошкодженого автомобіля опублікували очевидці ДТП в одній із китайських соцмереж.

Соцмережі

За попередньою інформацією, аварія сталася під час тестового випробування на одній із трас. Судячи з даних блогерів, водій не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем, що їхав попереду.

Причина аварії, за словами очевидців, виявилася напрочуд банальною: водій використовував літні шини в зимових умовах із наявністю снігу на дорогах. Як результат, автомобіль втратив зчеплення із дорожнім полотном.

Читайте також: Через що в машині запотівають вікна і як з цим боротися



Нагадаємо, що вартість Xiaomi SU7 у топовій комплектації становитиме $51 000, а масове виробництво електричного седана має розпочатися в середині або наприкінці лютого 2024 року.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK