Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Деякі новинки хлопців із Купертіно можна буде купити вже завтра – 8 березня.

Apple представила нові версії MacBook Air 13″ та 15″, обладнані чіпом М3, який був анонсований минулої осені. Презентація пройшла без окремого заходу, і це не дивно з огляду на те, що основне оновлення стосується лише процесора та модуля Wi-Fi 6E. Інших змін у пристрої внесено не було, збереглася навіть гама кольорів пристроїв.

apple.com

Читайте також: Xiaomi показала новий смартфон 14 Ultra: розбираємося на деталях

Час автономної роботи залишився незмінним у порівнянні з попередніми версіями на М2: нові MacBook продовжать забезпечувати «15 годин у режимі веб-пошуку та 18 годин відтворення фільмів у Apple TV». Пристрої будуть доступні до покупки вже з завтрашнього дня - 8 березня, з ціною починаючи від $1099 за 13″ і від $1299 за 15″. Air на M2 продаватиметься за $999, при цьому пропозиція обмежена моделлю на 13”.

apple.com

Читайте також: Представлено окуляри зі штучним інтелектом, які коштують у 10 разів дешевше, ніж Vision Pro від Apple

Крім того, днями з'явилися якісні CAD-рендери iPhone SE 4, які підтвердили чутки про значне оновлення цієї лінійки iPhone. Оновлений дизайн буде більш сучасним, з появою порту Type-C і навіть кнопки Action Button, яка вперше з'явилася в Pro-версії iPhone 15. Але очікувати функції Dynamic Island в оновленому SE 4 не варто.

91mobiles.com

Дата випуску iPhone SE 4, як і раніше, залишається невідомою, але нові рендери натякають, що смартфон, ймовірно, не з'явиться раніше 2025 року.

91mobiles.com

91mobiles.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK