Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Користувачі пристроїв Xiaomi повідомляють про серйозні проблеми після оновлення MIUI 14/HyperOS

Користувачі пристроїв Xiaomi по всьому світу повідомляють, що останнє оновлення MIUI 14/HyperOS призводить до серйозних проблем, змушуючи їх смартфони йти в безкінечне циклічне перезавантаження.

"Після оновлення пристрій раптово почав перезавантажуватися. Це триває нескінченно, і нічого з цим вдіяти не можна. Фактично, смартфон став малокорисною цеглою", - пише в соціальних мережах один користувачів Xiaomi.

Соцмережі

Єдиним способом вирішення проблеми на даний момент є повне скидання налаштувань та видалення всіх даних, проте навіть це допомагає не завжди.

Читайте також: Xiaomi показала новий смартфон 14 Ultra: розбираємося на деталях

За словами фахівців, проблема полягає в тому, що в останньому оновленні систем MIUI та HyperOS розробники зламали SystemUI, що призводить до циклічного перезавантаження через неможливість завантажити операційну систему.

За деякими даними, у Xiaomi вже знають про проблему та активно працюють над її усуненням.

Соцмережі

У той же час, на спеціалізованих форумах та в соціальних мережах користувачам рекомендують відключити автоматичне оновлення системи, щоб уникнути установки небажаного патчу.

Для тих, хто вже має проблеми з пристроєм, деякі фірмові сервісні центри почали пропонувати ремонт, але без збереження особистих даних. Однак потік звернень до них поки не дуже великий, що дає підстави вважати, що проблема стосується не всіх власників пристроїв Xiaomi.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK