Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Топ аксесуарів для поціновувачів стилю, поєднаного з міцністю та надійністю

Що робить годинник для дайвінгу годинником для дайвінгу? Все просто: він має відповідати ISO 6425 — міжнародному стандарту, який встановлює мінімальні вимоги до водостійкості та ударостійкості.

Що стосується військових годинників, то такої визначеності немає. І ця проблема призвела до того, що багато брендів запозичили дизайн польових аксесуарів, і продали їх як «військові». Проте без будь-яких гарантій щодо їх придатності для military-використання. Тому і не дивно, що сучасні годинники для військових подекуди виділяються сміливим та іноді навіть фантастичним дизайном, однак не є практичними у своє використанні.

Отже, яка б інтерпретація жанру таких девайсів тобі не подобалася, знай: кожен аксесуар, який підпадає під цей тип, має бути міцним та витривалим. Такі речі повинні бути створені не для сидіння в офісі, а для справжніх пригод. І ми знайшли кілька достойних варіантів…

tudorwatch.com

TUDOR RANGER

Tudor завжди дотримувались девізу «Народжений бути сміливим». Тому не дивно, що бренд має довгу історію постачання «польових годинників для авантюристів». Наприклад, 70 років тому, у 1952 році, 25 британських дослідників вирушили в експедицію до Північної Гренландії. Усі вони носили Tudor Oyster Prince.

Читайте також: Чого бояться годинники?

На честь цієї експедиції бренд повернув колекцію Ranger, виробництво якої було припинено у 2020 році. Годинник залишається вірним вінтажним Tudor Rangers 1960-х років: із матовим чорним циферблатом, фіксованим сталевим безелем, а також культовими жовто-зеленими 3-6-9-12-годинними маркерами та точковими індикаторами із заповненням Super-LumiNova.

Корпус із нержавіючої сталі діаметром 39 мм забезпечує водонепроникність на глибині до 100 метрів і містить власний, сертифікований COSC, механізм MT5402 з автопідзаводом. Ремінець на вибір: шкіряний або гумовий. Ціна — від £2,170 ($2,612).

bertucciwatches.com

BERTUCCI A-2S

Цей військовий годинник змушує бути впевненим у власній меті. A-2S Ballista доволі міцний і створений пробуджувати жагу особистих досліджень. Чорний корпус із оздобленням ION і міцний ремінець переживуть будь-кого і будь-що. І вся ця краса коштує менше 200 фунтів стерлінгів (до $240). Достойний екземпляр.

hamiltonwatch.com

HAMILTON KHAKI FIELD MECHANICAL

Hamilton, народжений в США та нині розташований в Швейцарії, здобув хорошу репутацію серед виробників годинників. Все завдяки тому, що його вироби постійно з’являються на руках головних героїв в фільмах Кріса Нолана.

·         Сам кінорежисер теж постійно носить аксесуари Hamilton, один з його колекції — Tenet: лідер на ринку годинників військового класу за доступною ціною.

Завдяки універсальному 38-міліметровому корпусу цей девайс можна носити не тільки як військовий аксесуар, а й просто як прикрасу у буденному житті. Hamilton доступний у великій кількості варіацій циферблата та корпусу, має механізм із ручним підзаводом.

Читайте також: Наручний годинник: 7 найбільш незвичних функцій

Одним словом, для яскравої індивідуальності це супер-знахідка. Також даний варіант пасуватиме любителям вінтажу 1960-х. Ціна — £515 ($620).

breitling.com

BREITLING AVIATOR 8 B01 CHRONOGRAPH 43 MOSQUITO

Колекція Aviator 8 B01 від Breitling дуже пов’язана з військовою авіацією: створена за мотивами годинників, які колись носили британські пілоти. Aviator 8 B01 Chronograph 43 Mosquito — данина de Havilland Mosquito (британський літак часів Другої світової війни).

Годинник із власним механізмом Breitling Manufacture Calibre 01 має 43-міліметровий корпус із нержавіючої сталі (який забезпечує водонепроникність до 100 метрів) + безель із матово-чорним покриттям DLC із білими цифрами. Чорний циферблат має високо-контрастні сріблясті допоміжні циферблати та червоні й помаранчеві акценти (все, як колись на корпусі Mosquito). Аксесуар представлено на коричневому шкіряному ремінці у вінтажному стилі. Ціна — 6,230 фунтів стерлінгів ($7,497).

iwc.com

IWC PILOT’S WATCH AUTOMATIC TOP GUN 41MM

IWC — піонер у виробництві керамічних корпусів для годинників. Тому не дивно, що бренд став першим, хто виготовив корпус із чорної кераміки з оксиду цирконію. IWC має широкий модельний ряд на будь-який колір та смак, але даний експонат представлено в суворому затемненому мінімалізмі. Вважай, що цей мілітарі-шик — межа між складною місією та справжнім інструментом пілота.

Новий Jet Black 41mm Top Gun виглядає чудово, збалансований, має яскравий спалах червоного кольору. Те що треба для любителів стриманого стилю. Ціна — 5,450 фунтів стерлінгів ($6,557).

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK