Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Біль у спині - часте явище серед тих, хто багато працює за комп'ютером. Сьогодні розповімо, як за допомогою чотирьох нескладних вправ швидко позбутися болю у спині

№1

Як швидко позбутися болю в спині - ляж на спину, ноги випрямлені. Закинь ногу на ногу таким чином, щоб хвора опинилася зверху. Обхопи ноги руками і з їхньою допомогою намагайся дотягнутися коліном хворої ноги до плеча тієї ж сторони тіла. Що робити далі, ти знаєш. Відчувши напругу в м'язах, затримайся в цьому положенні на 30 секунд. Розслабся і повтори вправу ще раз, помінявши ноги.

№2

Читайте також: Широкая спина: как накачать крылья в домашних условиях

Вихідне положення — лежачи на спині, ноги випрямлені. Підніми хвору ногу над іншою ногою так, щоби ступня опинилася біля коліна. Поклади протилежну руку на коліно і з невеликим зусиллям направляй його вперед до сонячного сплетення. Відчувши, що м'яз напружений, затримайся в цьому положенні на 30 секунд. Поміняй ноги і виконай вправу ще раз.

Розтягування м'язів на ролі - ще один хороший спосіб швидко позбутися болю в спині

Розтягування м'язів на ролі - ще один хороший спосіб швидко позбутися болю в спині

depositphotos.com

№3

Вихідне положення — лежачи на спині, ноги випрямлені. Підніми хвору ногу перпендикулярно до підлоги і зігни її в коліні. Одну руку поклади на коліно, а іншу візьми за кісточку. Положення кісточки намагайся не змінювати, а коліно направляй до п'яти іншої ноги. Коли відчуєш напруження м'язів, затримайся в цьому положенні на 30 секунд і, змінивши ноги, повтори вправу.

№4

Читайте також: Людина зі сталі: як накачати потужні руки та спину

Вихідне положення - сидячи на стільці, спина пряма, зігнуті в колінах ноги утворюють прямий кут. Ногу, в яку віддає біль, поклади на іншу так, щоб вона розташовувалась паралельно підлозі. Поклади руки на ікру хворої ноги і, використовуючи її як опору, повільно нахиляйся вперед так низько, як можеш. Опусти руки вниз і затримайся на 30 секунд. Після цього повільно повернися у вихідне положення і, помінявши ноги, виконай його ще раз.

Регулярно виконуєш перелічені вище вправи, але все одно турбує біль у спині? Спробуй усунути ці причини + ще спробуй ці вправи. Не хворій.

Регулярно зміцнюй м'язи спини - і вона хворіти не буде

Регулярно зміцнюй м'язи спини - і вона хворіти не буде

depositphotos.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK