Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

З якоїсь причини пропускаєш тренування – на допомогу прийде інтенсивна ранкова зарядка. Виконання вправ, які ми пропонуємо, займе лише 10 хвилин. Натомість задоволення отримаєш на весь день.

Ця ранкова зарядка складається з п'яти вправ. Виконуй їх одна за одною протягом хвилини. Коли закінчиш, повтори одне коло спочатку.

1. Біг з торканням платформи

Як платформу можна використовувати коробку від взуття, стопку книг або п'ятилітрову пляшку з водою, покладену на бік. Постав одну стопу на платформу, потім зі стрибком поміняй ноги і продовжуй чергувати їх. Працюй енергійно, руки постав на пояс чи тримай перед тілом.

2. Seal Jacks

Постав ноги разом, руки розведи в сторони до рівня плечей. Зі стрибком розстав ноги в сторони і одночасно зведи прямі руки перед собою. Потім знову збери ноги та розведи руки. Стрибай на напівпальцях, не опускай п'яти на підлогу.

Наочний приклад виконання Seal Jacks - у наступному ролику:

3. Стрибки з поворотом стегон

Зі стрибком розгортай стегна то в один, то в інший бік. Стеж, щоб плечі та корпус залишалися на місці, руки тримай перед собою.

4. «Під парканом» та кік убік

Зроби широкий крок убік, одночасно піди в присідання і опиши півколо корпусом, начебто пролазиш під загородою. Випрямися, підстав ногу і зроби удар ногою убік. Під час удару нахиляй корпус убік, щоб утримати рівновагу. Намагайся підняти стегно вище. Поверни ногу на підлогу і виконай те саме в інший бік.

5. Ковзаняр

Зігниться в тазу, трохи нахили корпус з прямою спиною і зроби широкий стрибок убік правою ногою, супроводжуючи рух руками. Після приземлення заведи ліву ногу навхрест за праву, а потім виконай такий самий стрибок вліво. Рухайся енергійно, ніби ковзаєш на ковзанах.

Вважаєш, що вище описана ранкова зарядка для тебе надто інтенсивна — спробуй те, що показує головна героїня наступного ролика:

А для тих, хто звик ранок починати з «серйозніших» вправ — ось ці матеріали:

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK