Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ранковий час можна і потрібно використовувати з вигодою для розуму. MPort.ua розкаже які ранкові звички допоможуть це зробити

Для більшості чоловіків ясність розуму та ранок – поняття несумісні. З напівзаплющеними очима ти злазиш із ліжка і в такому ж стані заходиш у душ. Тільки після цього в голові трохи прояснюється.

Фітнес для мозку: з чого починати ранок

Фітнес для мозку: з чого починати ранок

flickr.com

Так не повинно бути. Ранок – чудовий час доби для того, щоб порозумнішати. Кілька простих звичок допоможуть тобі ефективніше використовувати ранковий годинник.

Розгадуй головоломки

Сторінки з кросвордами та судоку не без причини є найпопулярнішими розділами у ранкових газетах. Вони в міру складні для того, щоб привести себе до ладу на початку дня. Посидіти з олівцем за головоломками - чудовий спосіб розслабитися і розігріти мозок. А розгадуючи кросворди, ти зможеш також вивчати нові слова щоранку.

Читай також: Правильне ранок: ТОП-10 головних чоловічих справ

Приведи будинок у порядок

Так, звучить це трохи дивно. Але чи ти знаєш, що через безлад в будинку твій мозок зазнає постійного стресу? Чистий простір сприяє почуттю ясності розуму. Якщо з ранку не встигаєш зібратися - зроби це ввечері. Але ти маєш прокидатися в чистоті.

Поповнюй свій словниковий запас чи вчи іноземну мову

Якщо тебе важко назвати промовистим, то саме час виправити цю ситуацію. Рівень інтелекту пов'язаний з вивченням нових слів, в тому числі іноземних. Ти можеш скористатися одним із інтернет-сервісів, які пропонують цю послугу. Звичайно, не всі слова будуть запам'ятовуватися одразу, але за кілька місяців ти відчуєш серйозні зміни.

Фітнес для мозку: з чого починати ранок

Фітнес для мозку: з чого починати ранок

Askmen.com

Снідай

Витратити кілька хвилин на приготування сніданку – це дасть заряд енергії для мозку цілий день. Постарайся снідати лише здоровими продуктами – яйцями, овочами, фруктами.

Доглядай за собою

Ранкове гоління – рутина багатьох чоловіків. Але ми не завжди приділяємо цьому процесу достатньої уваги. Постарайся зосередитись на собі з ранку. Це допоможе мізкам розслабитися та заспокоїтися. Більше того, так ти уникнеш порізів.

Читай також: 6 способів миттєво вставати вранці

Перевір календар

Ця звичка допоможе не забувати про важливі справи та зустрічі. Витрати кілька хвилин на перегляд календаря і в голові залишиться чітке зображення  картини дня. До речі, тримай під рукою та використовуй папір та олівець – це стимулює розумову діяльність.

Роби зарядку

Зарядка - чудовий спосіб подолати ранкову сонливість. Щоб уникнути спокуси повернутися в ліжко – починай свій день із легкого тренування. Кров активніше надходитиме в мозок, і він краще працюватиме протягом усього дня.

Читай

Ранкове вивчення новин та подій не тільки тримає тебе в курсі того, що відбувається у світі, а й допомагає знаходити теми для розмов з колегами. Також це чудова розминка для мозку після нічного відпочинку. Хтось вважає за краще дивитися телевізор, але ми рекомендуємо читати. Це зберігає спокійну ранкову атмосферу.

Пиши

Ранок – чудовий час продемонструвати свої творчі здібності. Якщо ти маєш бажання щось писати, але не вистачає часу – роби це вранці. Можна записувати все, що спадає на думку. Це очистить мозок та звільнить простір для нових ідей.

Слухай аудіокниги

Незважаючи на те, скільки часу займає дорога на роботу, потрібно використовувати його продуктивно. Аудіокниги дозволяють мозку остаточно прокинутися. Цей варіант добре підходить тим, кому не вистачає часу на читання.

Раніше ми розповідали, як прискорити метаболізм .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK