Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Є хороша новина і не дуже, але - лише для деяких.

Дослідження сексуальності, сексу та супутні теми не дають спокою вченим і тепер вони взялися за порно. Ні, не знімати, а вивчити його вплив на людське життя та мозок зокрема.

Виявляється, перегляд порно, як і заняття сексом, стимулює вироблення допаміну - гормону задоволення. Однак, часті його сплески безслідно не проходять і з часом призводять до того, що реакції на сексуальні стимули притуплюються, а мозку для задоволення потрібно допаміну все більше і більше.

Читайте також: БДСМ: 8 найпоширеніших помилок у жорстокому сексі

Далі мозок вже вимагає посилення відчуттів і в результаті чоловік змушений дивитися все жорсткіші відео, з дедалі більшою кількістю екстриму.

Через зростання потреби втрачається інтерес до реальних відносин і сексуальних контактів, оскільки це вже не збуджує. Крім того, постійний перегляд порнографії призводить до активізації тих же зон мозку, що і при наркотичній та алкогольній залежності.

Unsplash

Але є і хороша новина: виявляється, чоловіки, які дивляться, але не захоплюються порно, поважають жінок більше.

Читайте також: 5 способів стати найкращим коханцем

Вчені зі США опитали більше 28 тисяч людей, щоб дізнатися, чи вони дивляться порно і як ставляться до дівчат.

Більше 23% респондентів, які зізналися, що регулярно дивляться фільми для дорослих, повідомили також, що дуже трепетно ставляться до прав жінок і вважають, що ті заслуговують на більш поважне ставлення. В той же час, затяті противники порнофільмів заявили про те, що і в них з правами жінок все гаразд, однак місцями є "перегиби".

Загалом, любителі дорослого кіно виявилися толерантнішими і справедливішими. Навіть незважаючи на те, що іноді віддають перевагу жорсткому порно.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK