Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Цього разу ми розповімо про найактуальніші джинси цього літа і поділимося порадами про те, як їх вибрати і з чим носити

Замість обтягуючих скінні (так, вони вийшли з моди), оверсайз-денім став головним трендом сезону, а просторі джинси займають особливе місце в колекціях цього року. Ми розглянемо питання посадки, довжини та оздоблення джинсів, а також запропонуємо деякі ідеї стильних поєднань для створення комфортного та невимушеного образу. Так що якщо ви хочете бути в тренді цього літа, продовжуйте читати!

Посадка

У нових колекціях кількох модних брендів ми бачимо появу широких джинсів, які сидять настільки низько, що видно гумка від брендових трусів, як це було модно у двохтисячних. Однак, якщо вам не 17 років, і ви не репер або Джастін Бібер, будьте розумними та вибирайте пару джинс, яка добре сидить на стегнах, але не бовтається на них.

Довжина

Коли приміряєте джинси, підберіть взуття, з яким ви плануєте їх носити найчастіше. Просторі штанини повинні опускатися на черевик, але не повинні волочитися по землі. Якщо ви приміряєте їх з високими кросівками, але плануєте носити сандалі, та сама правильна довжина, яку ви ретельно вибираєте, виглядатиме зовсім інакше.

Читайте також: Чоловічі джинси: 6 унікальних брендів деніму

Хитрість

Якщо вам не вдається знайти ідеальний баланс між шириною штанини і посадкою, спробуйте приміряти пару на розмір більше, ніж ваш звичайний, а щоб джинси не спадали, завжди можна зафіксувати їх ременем або підігнати в ательє.

Оздоблення

Якщо ви хочете додати трохи індивідуальності, можна поекспериментувати з оздобленням джинсів. Хоча бездоганне оздоблення не завжди є безпечним вибором, однак якщо вам хочеться, то чому б і ні? Надихайтеся стилем скейтерів 90-х років: дірки, латки, потертості та нашивки - все, що було в їхньому арсеналі, цього літа такий стиль доступний і вам. Головне – не переборщити.

Поєднання з іншим одягом

Просторі джинси – це символ комфорту та невимушеного стилю. Мета цього крою – щоб вам було зручно та рухи не були скуті. Тому підбирайте відповідний верхній одяг - простору футболку, світшот або худі. Це не ті джинси, які слід включати до класичного гардеробу, і вони не підходять до піджаків з приталеними сорочками. Але їх можна і потрібно поєднувати із джинсовими куртками. Вираз "канадський смокінг", який раніше вважався образливим, сьогодні має зовсім інший відтінок: верх і низ із деніму - це одна з найпопулярніших комбінацій.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK