Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

У списку – чоловічі джинси з Японії, натхненні класикою Levi's + європейські та американські речі, пошиті з необробленого деніму

Якщо досі не чув про жодного з описаних нижче дизайнерів і брендів - ти нескінченно відстав від життя. Вони неймовірно круті – хоча б тому, що відчайдушно закохані в денім і створюють із нього якісні чоловічі джинси.

Orslow

Японський бренд представляє протилежність швидкоплинній моді. Кожен виріб створюється з точністю робота, протягом тривалого часу - чи то куртка або чоловічі джинси з необробленого грубого деніму.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

#orslow #orslow105

Публикация от orslow (@orslow)

Читайте також: Шовк, бавовна, шерсть: як доглядати за одягом з різних видів тканини

Головний дизайнер марки Ічіро Накасу робить речі, ґрунтуючись на робочій та військовій уніформі різних десятиліть XX століття. А це означає, що у Orslow можна і потрібно купувати базові речі. До слова, виготовляються елементи гардеробу з локальних японських матеріалів.

Peppino Peppino

Нідерландська марка, натхненна японською мінімалістичною естетикою та вінтажним робочим одягом, виробляє пари унісекс. Матеріали одягу тонкі та м'які, вільного крою, із простими фасонами. Однак є й пари з легкими спецефектами на кшталт потертостей або латок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Oversized 5 pockets in selvedge denim, light vintage sustainable wash @everest_textile_technologies - available also rinse wash #denimfades #denimporn #denimhead #denimaddicted #selvedgedenim #sustainabledenim #denimstyle #denimdaily #denimlife #denimtrend #denimculture #denimevolution #denimcommunity #denimbrand #peppinopeppinodenim #denimcollection #premiumdenim #italiandenim

Публикация от PeppinoPeppino Denim (@peppinopeppinodenim)

Jeanerica Jeans & Co.

Стокгольмський бренд деніму був створений Оленою Патріксон та Йонасом Клейсоном, дизайнерами, які раніше співпрацювали з H&M.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Monday commute in double denim

Публикация от Jeanerica (@jeanericajeans)

Читайте також: Джентльменський набір: 10 базових речей гардеробу чоловіка

У спільному проекті Патріксон та Клейсон одразу вирішили, що хочуть робити речі для життя – добротні, якісні. Джинси стали очевидним вибором, а тим більше, що робляться вони з органічної бавовни та за принципами сталого розвитку.

Kapital

Район Кодзима у місті Курасіки називають Меккою японських джинсів, оскільки вперше в Японії їх почали виробляти саме тут. Бренд Kapital, природно, народився також у Кодзімі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

2020 New Mottainai Denim Release in April. #牛乳飲もう #SaveDairyFarmers #SaveDairyFarm #モッタイナイデニム #MottainaiDenim #牛乳パック #recycle #denim #MillPackTrade #bandanna #okayama #kapital  2020年G.W期間にキャピタル岡山の3店舗にて、来年使用するHAPPY DENIM用の牛乳パックを募集します‼︎ ・2020年4/27〜5/5(9日間)岡山3店舗にて実施します。 ・使用済みの牛乳パックは必ず洗って、つぶしてからお持ち込みください。 ・牛乳パック(1リットルサイズ)10パックでバンダナ1枚と交換いたします。 ・牛乳パック(1リットルサイズ)1パックでバンダナミュージアムが入場無料となります。  ⦅期間中のEVENT》 【ブルーハンズ店 OPEN】 〜2020 BLUE POP UP STORE〜  【ライブペイント&リサイクルアクセサリーPOP UP】 〜児島店バスにて開催〜  【バンダナミュージアム】 〜期間中トレーディングチケット配布〜  【SOHO BOOKS】 〜森岡書店セレクトによる古書入荷〜  【SOHO ギャラリー】 〜BOB MARLEY コレクション POP UP〜  【RASTA HOUSE リニューアルOPEN】 〜瀬戸内児島赭店2階〜  【NEW カタログ リリース】 〜2020 SS カタログ  *上記のEVENT内容は、場合により変更、中止する可能性があります。予めご了承ください。

Публикация от KAPITAL (@kapitalglobal)

Висока цінова політика бренду пояснюється ручною роботою, натуральними барвниками та традиційними японськими ремісничими техніками.

Nudie Jeans

Шведи з Nudie Jeans воліють використовувати органічну бавовну для виробництва. Вибір силуетів досить широкий, а палітра – насичена та різноманітна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Have you checked the Re-use rack at your local Nudie Jeans Repair Shop lately? 📷 @nudiejeansamsterdam #nudiejeans #njreuse #njrepairshop

Публикация от Nudie Jeans Co (@nudiejeans)

Бренд любить і необроблений денім, йому присвячено окрему лінію Dry Jeans. Є і лінія Re-use - старі чоловічі джинси, які ремонтують, пруть і відновлюють, за фактично даруючи речам нове життя.

TCB

Читайте також: Рыбий мех и Ко: 8 самых странных эко-материалов для производства одежды

Засновник бренду Хадзіме Іноуе все життя мріяв створювати джинси. Мрія збулася, і коти, яких обожнює майстер, прикрасили створений ним одяг. До речі, один із варіантів патчу нагадує логотип Levi's – зображення джинсів по центру. Ось тільки, на відміну від американського бренду, їх не розтягують у різні боки коні, а оточують задоволені коти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

この度TCB株式会社のスタッフを募集いたします。 募集業務は、TCBjeans製品の製作です。 詳細は [email protected] までお願いします。 それと この度 下記の日程でPOPUP SHOPを開催します。 3/11(水曜)-24(火曜) TCB POPUP SHOP in 大阪 あべのハルカス タワー館 7階 メンズフロア それと 新プロジェクトDDKも進んでおります。 宜しくお願い致します。 #tcbjeans #madeinjapan #japandenim #rawdenim

Публикация от tcbinoue (@tcbinoue)

В принципі, компанія і не приховує, що надихається Levi's та ретростилістикою деніму темно-синіх відтінків.

Виробляти такі речі – добре, але ще їх потрібно вміти носити, а також правильно поєднувати з піджаком і при цьому не виглядати як ковбой (як це робити - читай тут ).

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK