Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Не знаєш, що вдягнути? Споглядаючи на свій добряче набридлий лук, важко зітхаєш і говориш «і так зійде»? Хочеш змін у стилі? Читай далі

Отже, ти вже все переносив, втомився і тобі хочеться чогось свіжого. Чудово. Ми розповімо, як зробити перший крок на зустріч новому. І, до речі, читаючи цей матеріал, ти вже його робиш. Поїхали.

1. Викинь весь старий мотлох

Ніщо не заважає створити новий стиль, як старі речі. Тому наступну неділю присвяти тому, щоб викинути всі зношені шмотки на звалище. Будь безжальним. Тут не повинно бути "якщо", "але", "а може". Це речі, які вже не носиш. То навіщо вони потрібні? Твоя потреба – чистий простір і свіжий розум, а не лахміття вчорашнього дня.

А краще будь добрим: знайди благодійні організації, яким можеш пожертвувати одяг у хорошому стані. Занадто старі речі  — поріж на ганчірки: витиратимеш ними руки після цікавого вікенду, проведеного під капотом авто.

Читайте також: Як правильно вибирати шкарпетки: чоловічі поради

2. Надихайся

Почни відстежувати свої уподобання, щоб міг розшифрувати, що саме бажаєш включити у власну естетику. Найпростіший спосіб зробити це – погортати матеріали у нашому розділі «Стиль». Там багато прикладів на будь-який смак, стиль і випадок.

Так само можеш поскролити стрічки соціальних мереж: там також зустрічаються стиляги в модних луках. Крім того, можна вийти на вулицю та подивитися, у що одягнені оточуючі. Ну а потім на основі побаченого склади загальну картину, виокрем, що подобається, і застосовуй до власного стилю.

3. Відкривай нові бренди

Легко шопитися у брендів, які знаєш та любиш. А ти пошукай нові й резонуючі з твоїм стилем бутики. Так-так, геть зону комфорту! Тільки не вбирайся, як 20-річний підліток. Радимо дивитися у бік класичних та непідвладних часу брендів, речі яких можна комбінувати між собою.

Читайте також: Справа смаку: як вибрати та носити нагрудну хустинку

4. Улюблений лук

Як тільки з'явиться чітке розуміння та уявлення нового образу, знайди час зібрати один солідний лук, який його підкреслить. Так, лише один. Просто спробуй і переконайся, що будеш щасливий носити його щодня, оскільки він стане твоєю уніформою. А потім на його основі створи декілька комбінацій, які дозволять змінювати образ щодня.

5. Поступовість

Тобі відразу захочеться надіти все куплене і з'явитися в офіс «новою людиною». Не поспішай, давай плавніше, щоби:

1. не привертати зайвої уваги;

2. у всьому новому тобі може бути некомфортно (як фізично, і морально).

Читайте також: Як виглядати стильно: 5 невигадливих порад

Різко опинившись поза зоною комфорту, ти ризикуєш зненавидіти свій новий образ. Тому рекомендуємо вносити майже непомітні зміни. Так вони з більшою ймовірністю дозволять твоєму стилю розвиватися та зберігатися протягом тривалого часу. Успіхів!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK