Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Паше, або хустинка в кишені - той самий аксесуар, який чудово підходить для акцентів в образі. Як його правильно вибирати та носити?

Навіть базовий гардероб можна розбавити деталями та модними аксесуарами , які створять акценти в образі та додадуть новизни. Наприклад, нудний діловий сірий костюм і сорочку варто розбавити яскравою хусткою, вкладеною в нагрудну кишеню піджака.

Паше носили стильні чоловіки 30-х років, політики, і навіть сучасні ікони стріт-стайлу не втрачають можливості одяг костюм хусткою.

Алан Флассер у своїй книзі “Вдягаючи чоловіка” зазначає: “Було важко знайти фотографію герцога Віндзорського, Фреда Астера, або будь-якого добре одягненого Адама 30-х років, на якій не було б хустки в кишені в будь-якій формі. Останній американський політик, який вважається стильним, президент Кеннеді, ніколи не виходив із Білого Дому в костюмі без шматка тканини в кишені.”

Дэниел Крэйг обожает стильные паше

Дэниел Крэйг обожает стильные паше

Pinterest

Читайте також: Мужские галстуки 2020: 21 модель на каждый день

Але у виборі хустки є свої нюанси. Для того щоб аксесуар не провалювався в кишеню, варто підібрати оптимальний розмір. Для шовку діапазон становить приблизно 35*35 см - 45*45 см. Для таких тканин, як льон або бавовна, розміри можуть бути меншими.

З тканин найбільш поширені шовк, льон, рідше – бавовна, а також всілякі їх поєднання. Взимку, особливо з твідовим піджаком чудово виглядає шерсть.

Комбінуванню тканин хустки і краватки можна не віддавати перевагу: вони можуть бути з різних матеріалів, навіть грати на контрасті (наприклад, шовкова краватка і лляна хустка). Взагалі універсальною вважається біла хустка з льону, що підходить під будь-який привід, від прогулянки до весілля.

С галстуком должен совпадать только один оттенок платка

С галстуком должен совпадать только один оттенок платка

Pinterest

Єдине, чого треба уникати – синтетики та її блиску, це вважається поганим тоном.

Читайте також: Платок вместо галстука

Що стосується кольору, то найбільш прийнятним визнано однотонну хустку або з простим геометричним візерунком (фуляр). Дрібний горох, пейслі, ромби, не надто химерні квіткові орнаменти - все це також буде доречним в офісі. Для більш вільного стилю підійдуть сміливі нестандартні кольори та візерунки.

Даже с твидовым пиджаком паше смотрится отлично

Даже с твидовым пиджаком паше смотрится отлично

Pinterest

Обираючи колірні поєднання, врахуй відтінок сорочки, краватки та піджака. Бажано, щоб колір хустинки або частини її орнаменту перегукувались або гармоніювали з квітами сорочки та (або) краватки. До речі, хустку не обов'язково носити разом із краваткою. Проте обов'язково до неї слід стильно одягатися

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK