Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Ти часто буваєш нестриманий у висловлюваннях з приводу жіночого гардеробу. А дарма, адже тебе теж є за що дорікнути

Запам'ятай: вміння стильно одягатися у будь-якому віці – це не лише прерогатива жінок.

 

Уггі, балетки та штани галіфе — дурниця, а не одяг у жіночому гардеробі. Хоча, сперечатися не будемо: справа смаку. А тепер давай розглянемо те, що часом натягуєш на себе ти.

Найчастіші помилки

Читай також:Жінки оцінять: ТОП секретів виглядати краще

Часто чоловіки одягаються за віком. Мовляв, хочуть виглядати молодше. Так на світ і з'являються сиві-бородаті люди похилого віку в “узкачах“. Ще одна страшна деталь: коли з'являються кадри, що надягли:

  • шкарпетки із сандалями;
  • футболки, заправлені у джинси;
  • носки і туфлі, що не збігаються за кольором;
  • жилетки-васерманки;
  • неякісне взуття;
  • зайво обтягуючі джинси;
  • витягнуті треники;
  • і загалом, неохайний зовнішній вигляд.

Є над чим попрацювати, чи не так? У будь-якому віці чоловік може виглядати стильно, привертати увагу жінок і складати здорову конкуренцію у своїй зграї. Вміння правильно вибрати стиль і відповідати йому говорить про бездоганне естетичне виховання, вроджене почуття смаку та міри, а також про твердий характер та яскраву індивідуальність.

 

Декілька простих правил

Читай також: Чоловічий стиль: 3 поради його не зіпсувати

1. Який би стиль ти не вважав за ідельний (сувора класика, елегантний casual або брутальний мілітарі) - весь одяг та аксесуари повинні бути чистими та охайними. Ніщо не може виправдати несвіжої білизни та сорочок, рваних шкарпеток та залишків вчорашньої вечері на рукаві светра.

2. Одягатися зі смаком необхідно завжди, а не тільки час від часу. Правильно підібраний гардероб включає стильні комплекти будь-якого випадку життя: від максимально зручних спортивних костюмів до витончених вечірніх смокінгів. Тоді у будь-якому місці ти почуватимешся комфортно і невимушено.

3. Вибраний одяг повинен відповідати віку та соціальному статусу чоловіка. Смішно і безглуздо виглядають 60-річні чоловіки, які одягаються як підлітки-неформали. Всьому свій час. Рвані джинси, кеди та написи на футболках, що кричать, залишаються 20-річним. Нестаріюча класика та спокійні елегантні костюми – чоловікам у віці.

4. Наявність у гардеробі кількох сезонних костюмів для різних цілей – це не розкіш, а проста потреба. Пошитий з якісного матеріалу костюм ідеально сидить по фігурі і не завдає незручностей протягом усього дня. Колірна гама костюма підбирається в залежності від пори року, кольоротипу зовнішності власника та його стильових уподобань.

Любиш сірий одяг? Дивись, які для неї згодяться колірні доповнення:

Доповнення до гардеробу

Читай також: Кольори некруто: 3 незвичайні комбінації

Зрозуміло, що не варто обмежувати гардероб виключно костюмами та класичними комплектами. Різноманітність в одязі говорить про наявність смаку та вміння комбінувати деталі. Поєднання дуже важливе при складанні гардеробу. В арсеналі стильного чоловіка крім штанів та костюмів повинні бути присутні джинси, светри, джемпери, куртки у різних стилях, спортивні костюми, повсякденний та спеціалізований одяг. Усі вони складають основу гардеробу, яке доповнюється взуттям та аксесуарами, створюючи єдиний стиль одягу.

Відповідність івенту, на який йдеш

Вибір того чи іншого комплекту залежить ще й від місця, куди ти його збираєшся вдягнути. Розрізняють офісний, клубний, повсякденний та вечірній гардероб. Костюми для ділового спілкування повинні відповідати загальноприйнятому дрес-коду і мати досить презентабельний вигляд. Клубні та повсякденні вбрання підбираються відповідно до смакових уподобань власника. Головне — пам'ятати про якість та хороший стан одягу. Вечірній вихід має на увазі наявність смокінгу чи суворого чорного костюма.

Аксесуари

Особливості гардеробу надають не тільки стильні деталі гардеробу (ексклюзивні туфлі або дизайнерські сорочки). Самовираження проявляється ще й у вмінні підібрати та ефектно піднести численні аксесуари: портсигари, запонки, краватки, кашне та сумки. Якісні натуральні матеріали аксесуарів скажуть за власника все.

Читай також: Зберись, ганчірка: як вибирати одяг

Бути стильним - це не означає гнатися за останніми модними новинками. Вдало підібрати якісний та елегантний гардероб, який підкреслює переваги фігури та акуратно приховує недоліки – справжнє мистецтво. Опанувати який, до речі, може кожен, тим більше ти.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK