Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Огляд найважливіших спортивних подій вікенду

Футбол

Сьогодні в суботу на нас чекає одна з найбільш очікуваних подій у європейському футболі - "Ель-Класіко". Гра Джуда Беллінгема у складі мадридського "Реала" цього сезону справді заворожує. "Барселона" на даний момент сильно ослаблена через травми ряду гравців, але тренерська команда, очолювана легендарним Хаві, сподівається на повернення ключових футболістів до цього матчу. Так, наприклад, Левандовскі та Рафінья можуть вийти на поле вже у цій грі.

Окрім іспанського "Ель-Класіко", варто звернути увагу також на наступні зустрічі:

"Штутгарт" – "Хофенхайм" (28 жовтня, 15:30).

"Барселона" – "Реал Мадрид" (28 жовтня, 16:15).

пресс-служба

Неділя порадує любителів футболу різноманітністю матчів, включаючи дві цікаві ігри в Італії, поєдинок лідерів французької ліги та захоплюючий матч у Німеччині. Окремо варто відзначити манчестерське дербі, де команда Пепа Гвардіоли зараз знаходиться не в найкращій формі, а "Манчестер Юнайтед" зазнає труднощів у поточному сезоні. У складі червоних дияволів в останніх матчах виділяється Харрі Магуайра, який приносить своїй команді велику користь, а також Андре Онона, який повернув собі колишню форму, хоча на початку сезону отримав величезну порцію критики за допущені помилки.

Ось деякі із зустрічей:

"Лілль" – "Монако" (29 жовтня, 16:00).

"Айнтрахт" – "Борусія Д" (29 жовтня, 16:30).

"Манчестер Юнайтед" – "Манчестер Сіті" (29 жовтня, 17:30).

"Інтер" – "Рома" (29 жовтня, 19:00).

"Наполі" – "Мілан" (29 жовтня, 21:45).

пресс-служба

Бокс

28 жовтня у Саудівській Аравії відбудеться велика подія в світі боксу. Головним поєдинком вечора буде бій між чемпіоном світу у суперважкій вазі за версією WBC, Тайсоном Ф'юрі та колишнім чемпіоном UFC у важкій вазі, Френсісом Нганну, який дебютує у професійному боксі. Цей бій буде комерційним, а отже, у разі програшу Тайсон Ф'юрі не ризикує своїм титулом WBC. Можливо, цей факт дає право Ф'юрі підходити до бою досить легковажно, що він і робить. Однак боксер має зустрітися з одним із найнебезпечніших бійців у світі. Френсіс Нганну має неймовірну фізичну міць і здатний нокаутувати суперника одним ударом. Багато його опонентів у ММА не доживали навіть до другого раунду.

Top Rank

Хокей

Майбутній вікенд обіцяє бути насиченим для шанувальників НХЛ. Однією з найочікуваніших ігор буде протистояння між "Детройт Ред Уінгз" та "Бостон Брюїнз". Також цікавими обіцяють бути матчі "Лос-Анджелес Кінгз" та "Вегас Голден Найтс", адже чинний володар Кубка Стенлі поки не поступився жодною грою.

Ось кілька матчів:

"Бостон Брюїнз" - "Детройт Ред Уінгз" (29 жовтня, 01:00).

"Монреаль Канадієнс" – "Вінніпег Джетс" (29 жовтня, 01:00).

"Ванкувер Кенакс" - "Нью-Йорк Рейнджерс" (29 жовтня, 04:00).

"Лос-Анджелес Кінгз" - "Вегас Голден Найтс" (29 жовтня, 04:30).

пресс-служба

Баскетбол

Кілька днів тому розпочався новий сезон НБА, у якому головною зміною є новації у внутрішньому чемпіонаті. 30 команд учасниць поділили на 6 груп. Відповідно до правил у плей-офф вийдуть переможці кожного квінтету та ще 2 клуби, які посіли другі місця у групах. При цьому вони повинні мати кращий баланс серед інших у своїй конференції. Внутрішній чемпіонат також отримав свій трофей та призовий фонд. Зокрема, кожен баскетболіст команди-переможця отримає по $500 000. Цього вікенду і початку наступного тижня відбудеться 35 матчів, з яких ми виділили 7, на наш погляд, найцікавіших.

Ось кілька із них:

"Торонто Репторс" - "Філадельфія Сіксерс" (29 жовтня, 01:30).

"Фінікс Санз" - "Юта Джаз" (29 жовтня, 04:00).

"Оклахома-Сіті Тандер" – "Денвер Наггетс" (29 жовтня, 21:30).

"Лос-Анджелес Кліпперс" - "Сан-Антоніо Сперс" (30 жовтня, 03:00).

"Сакраменто Кінгз" - "Лос-Анджелес Лейкерс" (30 жовтня, 03:00).

"Мілуокі Бакс" - "Майамі Хіт" (31 жовтня, 02:00).

"Мемфіс Гріззліз" – "Даллас Маверікс" (31 жовтня, 02:00).

пресс-служба

Формула 1

Цими вихідними в Мехіко відбудеться 20-й етап цього сезону — Гран-прі Мексики. На цьому етапі не буде спринту, тож очки можна буде заробити лише під час перегонів. Попередній етап був напруженим і включав захоплююче суперництво між "Ред Булл" і "Мерседес". Хемілтон мав хороші шанси на перемогу, але його стратегія і дії команди призвели до дискваліфікації. Подивимося, чи зможе "Мерседес" знову нав'язати боротьбу у Мексиці.

formula1.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK