Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Цей продукт можна використовувати для печива, бутербродів, брауні, смузі. Та й просто так їсти ложкою – теж задоволення! А як приготувати арахісову пасту, знають не всі. Саме цьому й будемо навчатися.

Ну що ж, розібремося з тим, як у домашніх умовах приготувати арахісову пасту.

Інгредієнти

  • Арахіс - 300 г
  • Сіль - 1⁄₂-1 ч. ложка
  • Цукор або мед - 1-2 ч. ложки
  • Рослинна олія - 1-2 ст. ложки

Читайте також: Якщо організм вимагає кальцію – прості рецепти з сиром

Покроковий рецепт

1. Сирі горіхи: злегка обсмажте на сковороді. Або помістіть в розігріту до 180°C духовку на 6-8 хвилин, перемішавши в середині приготування.

2. Подрібніть арахіс в блендері. У процесі зупиняйтеся та згрібайте горіхи зі стінок чаші.

3. Додайте сіль та цукор або мед і ще раз збийте. Краще додавати поступово, регулюючи масу на власний смак. Помалу вливайте в пасту олію, домагаючись однорідної консистенції. Готову суміш перекладіть у банку чи контейнер і зберігайте у холодильнику не довше місяця.

А подивитися як виглядає процес приготування арахісової пасти можна в цьому відео:

Любите куховирити - спробуйте приготувати своїми руками терин з курячої печінки. А маститі кухарі можуть практикувати приготування смачного курячого філе в медово-гірчичному маринаді[ /link_local]].

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK