Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Почався Великий піст, але тим, хто має регулярні фізичні навантаження, важливо добре харчуватися навіть під час посту! І ось чудовий рецепт ситної та пісної страви для наших спортсменів.

Пісний суп із червоної сочевиці

Інгредієнти:

  • Червона сочевиця - 1 склянка
  • Томатна паста – 1/2 ст. л.
  • Морква – 300 г
  • Картопля - 300 г
  • Цибуля - 200 г
  • Рослинна олія – 4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Солодкий мелений перець - 1/2 ч. л.
  • Куркума - 2 щіпки

 

Unsplash

Читайте також: 20 способів зробити життя смачним і здоровим

Приготування:

  1. Візьміть моркву та картоплю, помийте та почистіть.
  2. Наріжте кубиками картоплю (або невеликими шматочками, як більше подобається), а моркву - кружальцями. Складіть у каструлю.
  3. Промийте сочевицю і додайте до моркви та картоплі. Залийте водою (близько 1,5 л). Додайтие томатну пасту і поставте на вогонь. Закрийте кришкою і варіть годину-годину з чвертю.
  4. Періодично помішуйте суп, якщо необхідно – можна додати води.
  5. Незадовго до кінця варіння посоліть до смаку, додайте солодкий червоний перець і куркуму.
  6. Поріжте цибулю невеликими кубиками, підсмажте на олії до легкої золотистої скориночки.
  7. Додайте цибулю в каструлю і варіть ще 20 хвилин.
  8. Після приготування за допомогою блендера подрібніть суп до однорідної маси, поверніть каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і проваріть ще дві хвилини.
  9. Готовий суп розлийте по тарілках та подавайте до столу.

Смачний суп пісний готовий! Смачного!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK