Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Очевидних переваг біг має більш ніж достатньо, але ми розповімо про неочевидні його плюси, про які ви, напевно, раніше не знали.

Ми не один раз писали про користь бігу. Очевидних переваг в цьому захопленні більш ніж достатньо. Наприклад, біг корисний для здорового сну, зниження ваги й поліпшення роботи серця. Однак якщо цих аргументів вам не достатньо, то рекомендуємо ознайомитися з нашою статтею. В ній ми розповімо про неочевидні плюси бігу, про які ви напевно не знали раніше.

Чому потрібно займатися бігом?
  • Знайдете нових друзів

Біг допомагає знайти нових друзів

Біг допомагає знайти нових друзів

pinterest.com

Якщо вам здається, що біг — вибір одинаків, які люблять виконувати виключно монотонні дії, то ви сильно помиляєтеся. Більшість бігунів із задоволенням бігає в компанії. Знайти собі компанію для пробіжки можна навіть в Мережі. Існує велика кількість спільнот бігунів-любителів, які готові скласти вам компанію. Рекомендуємо відвідати клуб любителів бігу або пошукати інформацію в спортивних локаціях вашого міста: фітнес-центрах, парках або спортивних майданчиках у дворах.

  • Кинете шкідливі звички

Біг сприяє позбавленню від шкідливих звичок

Біг сприяє позбавленню від шкідливих звичок

pinterest.com

Буває так, що початківці, розпочинаючи займатися бігом, мають шкідливі звички. Досить часто вони бавляться цигарками та розслабляються за допомогою алкоголю, але через деякий час усвідомлюють, що все це їм більше не потрібно. Біг захоплює настільки, що займає більшу частину вільного часу.

  • Отримаєте призовий перекус

Бігуни отримують "смаколики"

Бігуни отримують "смаколики"

pinterest.com

Людина, яка не займається спортом, не може дозволити собі позапланове "смачненьке", а бігун може. Більш того, якщо ви бігаєте з ранку, то можете дозволити собі поснідати до і після тренування. Або відправитися з новими друзями на бранч до кафе й нагородити себе будь-якою їжею без докорів сумління. Хіба не чудово? Отримані калорії, звичайно, варто продовжувати рахувати, але один десерт після тренування анітрохи не зашкодить вашій фізичній формі.

  • Зробите внесок в оздоровлення суспільства

Викладайте свої заняття у соцмережі

Викладайте свої заняття у соцмережі

pinterest.com

Біг — це не просто спорт. Це залученість до суспільства. Крім того, що ви самі стаєте активнішими і життєрадіснішими, ви можете надихнути своїм прикладом оточуючих і навіть допомогти їм стати на шлях бігу. Ви можете цього не помічати, але під час пробіжки ви отримуєте сотні поглядів оточуючих, які напевно висловлюють вам своє захоплення й обіцяють, що теж почнуть бігати. Найчастіше викладайте свої заняття бігом у соціальні мережі. Хтось побачить, як ви стали сильнішими та стрункішими, наслідує ваш приклад і, можливо, приєднається до вас. Це дійсно круто!

І пам'ятайте, бігати можна не тільки у молодому віці. Після сорока ним також можна займатися, головне дотримуватися кількох важливих правил. 

 

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK