Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Будь-який більш-менш професійний спортсмен знає: хочеш швидко прийти у форму - бери в руки скакалку і стрибай, поки не почнеш скидати вагу.

Кардіо-вправи давно визнані одним із найкращих способів скинути вагу та промалювати рельєф. Досвідчені спортсмени стверджують, що за допомогою регулярних занять зі скакалкою цілком можна втратити до 1 кг на тиждень без втрати м'язової маси.

Читайте також: Ранкова зарядка: кардіо, яке подужає кожен

Стрибки на скакалці тренують все тіло: надають тонусу м'язам ніг, покращують роботу серцево-судинної системи, підвищують витривалість та координацію рухів. Також інтенсивні стрибки допоможуть спалити приблизно 10 калорій за одну хвилину, чим не можуть похвалитися інші вправи.

Unsplash

Є деякі особливості, які варто врахувати, починаючи стрибки зі скакалкою. Зокрема, що більше вага тіла, то більше енергії слід витратити. Щоб втрачати приблизно по кілограму на тиждень, слід приділити увагу і харчування: дефіцит калорій допоможе швидше досягти результату за умови 20 хвилин стрибків на день.

Читайте також: Фітнес-дієта: 7 основних продуктів харчування

Загалом все як завжди - харчування в комплексі з тренуваннями здатне дати гідний результат. Окремо вони практично не працюють.

А щоб правильно виконувати стрибки зі скакалкою, перегляньте це відео:

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK