Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Нічого зайвого – тільки ви вдвох і ваші відображення у дзеркалі.

Хочеться додати вогню до сексуальних відносин? Не проблема, якщо вдома є дзеркало - воно стане чудовим доповненням і урізноманітнить інтимну близькість. Щоправда, бажано, щоб воно було великим. Так ви можете роздивитися все в деталях.

Причин на те, щоб тобі і твоїй дівчині ця ідея сподобалася, достатньо:

  • Фізичне та візуальне задоволення

Ніжні дотики та стимуляція інтимних зон у комбінації з зоровим контактом принесе більшу насолоду. Рухи тіл, пікантні ракурси – все це точно збудить сильніше.

Читайте також: 5 аргументів, чому потрібно урізноманітнити секс для зміцнення ваших стосунків

  • Погляд зі сторони

Якщо ви завжди відчували бажання підглянути за сексом, зробіть це у власній спальні – відображення може створити незвичний ефект відстороненості.

Це ніби домашнє відео з собою у головній ролі, але тут ніхто нічим не ризикує – розіслати такий ролик не вийде.

Unsplash

  • Ефект сексу в громадському місці, але в безпечній обстановці

Шокувати громадськість необов'язково - жадібні погляди один одного у відображенні замінять вам відчуття публічного місця.

  • Шанс стати ще ближчим

Ви можете спостерігати тіла один одного, задоволення на обличчях і ті частини тіла, які зазвичай перебувають у тіні. Крім того, це непоганий спосіб дізнатися своє тіло краще та подолати комплекси.

Читайте також: Глибоке проникнення в сексі: як це робити правильно

Як підготуватись до сексу перед дзеркалом?

Для початку варто підготувати дзеркало – краще велике, на ніжках (так простіше змінювати обстановку та позу, кут огляду). А ось дзеркальна шафа може викликати дискомфорт, особливо якщо вона знаходиться в спальні - одноманітність набридне, та ще й власне відображення може нервувати.

Unsplash

Непоганий варіант сексу у ванній – там вже точно є все необхідне, а пара (якщо включити гарячу воду) зробить відображення ще більш пікантними.

Скло дзеркала, якщо воно у кімнаті, потрібно обов'язково протерти, щоби ніщо не відволікало від пристрасті. Ну і, звичайно, спитати згоди партнерки на таку близькість – хоча навряд чи вона буде проти.

Читайте також: 9 найнеймовірніших поз для «гнучкого» сексу

Які пози вибрати для сексу перед дзеркалом?

Відображення здатне внести нотку різноманітності будь-яку позу - навіть у місіонерську. А ось доггі-стайл можна вдосконалити, поклавши дзеркало під партнеркою, коли вона стає навколішки, а у ванній краще займатися стоячи - настінне дзеркало вам на допомогу.

Одним словом, експериментуйте з дзеркалами і зможете досягти ще більшої насолоди від близькості один з одним.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK