Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Нова поза — чудовий спосіб вдихнути щось нове в твоє секс-життя. І вивчати Камасутру для цього не обов’язково. Можна просто спробувати позу для глибокого проникнення в сексі (Hook sex position)

Ця поза є не те, що класикою, вона існує століття. Проте, на жаль, належної уваги вона чомусь не привертає. І причина цьому криється в її досить відвертій природі. «Називається вона «ноги за плечима» і це чудова позиція для глибокого проникнення», — стверджує Люсі Роветт, сертифікований секс-коуч і лікар-сексолог.

Прагнеш стати більш вмілим в сексі, опанувати «глибоке проникнення», чи просто спробувати щось нове, — ти звернувся за правильною адресою. На MPort ми зараз усе пояснимо.

Що ти маєш знати про Hook sex position

По суті, ця поза — класична місіонерська, але ноги твоєї дівчини замість просто лежати на ліжку, кладуться на твої плечі. Примітка: це зручно як для вагінального, так і анального сексу.

Ти скажеш: це звичайна місіонерська. Воно то й так, але з родзинкою. Поза акробатична, але не дуже важка. По суті, це вишуканий погляд на місіонерську позицію. Якщо хочеш, можеш називати її «місіонер плюс».

«На відміну від звичайної місіонерської перекладання ніг через плечі партнера створює потенціал для глибшого проникнення», — запевняє Рін Пфайфер, автор багатьох статей про секс, стосунки та автор книги «101 спосіб закрутити онлайн знайомство».

Як це правильно робити

Є два способи:

1.       дівчина кладе ноги тобі на плечі і тоді ти проникаєш;

2.       береш все під контроль і після проникнення сам кладеш її ноги собі на плечі.

tochka.het

Які переваги

Найбільша — можливість проникати глибше. Крім того, Пфайфер стверджує: таке положення ніжок дівчини звужує вагінальний або анальний канал, завдяки чому твій статевий орган здаватиметься більшим в розмірі.

«Ця поза хороша ще й за рахунок того, що дівчина може тримати твої стегна або талію і таким чином контролювати глибину проникнення, — продовжує Пфайфер. — Якщо вона хоче, щоб ти зайшов якомога глибше, то може злегка підняти стегна або схрестити щиколотки позаду твоєї шиї. Але це вимагає певної гнучкості».

Читайте також: Пози для сексу: яка підійде саме тобі

Анальне проникнення: примітка

«Вирішили зробити це «нетрадиційно» — озбройтеся лубрикантами, оскільки «там» природна змазка не виділяється, — радить Роветт. — Те саме стосується всіх форм гри такого формату, а не лише цієї пози. Перед проникненням розігрівай місце проникнення пальцями. Оскільки ця позиція передбачає надглибоке занурення, вона приносить задоволення лише у випадку, коли партнер по-справжньому збуджений, розслаблений і готовий».

Обов’язково говори з дівчиною під час акту. Якщо їй раптом стане боляче або незручно, зупинись, відпочиньте, і тоді спробуйте ще раз (якщо хочете).

Для найбільшого задоволення спробуй такі варіанти

1.       Секс-іграшка для більшої (або меншої) стимуляції.

Наприклад, вібратори для додаткової стимуляції клітора. Або навпаки: спеціальні іграшки якщо відчуваєш, що проникнення може бути занадто глибоким. Ці складні силіконові кільця дозволяють контролювати процес без шкідливих наслідків.

2.       Подушка для додаткового підйому тазу.

Особливо якщо ви робите це «ззаду». «Поклади подушку під її стегна чи таз, — радить Пфайфер. — Це покращить «доступ» і зробить ваше життя набагато зручнішим».

3.       «Твіст».

Для додаткової стимуляції клітора без іграшок Роветт пропонує дівчині схрестити щиколотки за твоєю шиєю.

Читайте також: ТОП-3: Найнебезпечніші пози для сексу

Насамкінець

Нічого страшного, якщо таке проникнення вам не до вподоби. Існує мільйон інших поз для сексу. Завжди прислухайся до тіла, спілкуйся з партнером і будь готовий до експериментів.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK