Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Правильно обрана сексуальна поза забезпечує 90% успіху. Це аксіома. Щоправда, для цього потрібно дотриматися маси додаткових умов. Про останні сьогодні і поговоримо

Щоб секс був незабутнім, потрібно не тільки знати, як доводити дівчину до оргазму . Потрібно ще й враховувати особливості твоїх анатомії, організму, настрою тощо. Загалом читай далі і отримуй цінні знання

 

Особливості анатомії партнерів

Читай також: 5 секс-поз, які має спробувати кожний чоловік

Існують сексуальні пози, які особливо гарні для великих пенісів. З таким до безневинної дівчинки радимо не пертися. Для цих хлопців найкраще - це жінки, які народжували вже не раз.

Якщо ніде прилягти

Хочеш-не хочеш, у такій ситуації доведеться займатися сексом у позі "сидячи" або "сидячи-стоячи". Або ще щось придумй. Зрозуміло, якщо не хочеш залишитись без статевої розрядки.

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

youtube.com

Сексуальна поза "Можна, я тут посиджу?"

Якщо день був нелегким і особливого бажання рухатися немає, сідай на стілець і заплющу очі. Вона нехай сідає на тебе. Перший варіант цієї сексуальної пози: дівчина обличчям до тебе. У такому разі твоя спина не напружується, що добре. За бажання можна допомогти своїми рухами назустріч їй.

Нюанс: стілець не повинен бути широким, щоб не створити партнерші неприємну розтяжку.

Читай також: Поза для сексу: що вона розповість про тебе

Другий варіант цієї сексуальної пози: хочеш сидіти, але з креативом? Тоді рішуче поверни дівчину до себе спиною. Нюанси: якщо вагіна панночки розташована ближче до ануса, вона буде в захваті від цієї пози. Якщо ні - у тебе є можливість посилити її задоволення, стимулюючи її клітор руками (якщо звісно дістанеш) і шукаючи губами на її спині ерогенні зони. Там їх сила силенна: шукай!

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

ask.fm

Поза для сексу "На боці"

Обличчя твоєї дівчини здається тобі особливо привабливою, якщо дивитися на неї у профіль? Тоді сади її на свій пеніс боком. Нюанс: щоб дівчина разом із твоїм пенісом не сковзала туди-сюди, притримуй її за талію. Адже ти не хочеш дізнатися, що таке перелом пеніса? Повір: краще п'ять переломів руки, ніж один – пеніса. Тримай свою подружку міцніше!

Читай також: Секс в ілюстраціях: 45 поз, які має спробувати кожна пара

Ця сексуальна поза вимагає певного тренування, проте забезпечує доступ до всіх цікавих частин жіночого тіла. Можна і грудьми погратися, і до попки дотягнутися, і розважитися клітором.

Щоб забезпечити глибше проникнення, можна трохи розвести ноги. Це дасть можливість відчувати кожну опуклість та увігнутість у піхву жінки.

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

Пози для сексу: яка підійде саме тобі

depositphotos.com

Сексуальна поза “Якби я був султан”

Є два варіанти цієї пози: чоловік повністю сидить на ліжку, трохи зігнувши ноги в колінах. Але це ще не "султан". Ось якщо чоловікові вдасться сісти в лотос чи хоча б турецькою, тоді — султан.

Жінка стуляє свої ніжки за спиною чоловіка і, злегка відштовхуючись стегнами, приносить йому неземне задоволення. Якщо тобі зовсім не в облом, можеш допомогти дівчинці рухатися на твоєму пенісі в темпі, що влаштовує тебе.

Нюанс: ця поза забезпечує тісний контакт між лобками закоханих, що за наявності густої рослинності може зробити неприємний сюрприз у вигляді натирання.

Читай також: Чому вона більше не з тобою не спить?

Ще один варіант цієї пози: чоловік розводить свої ноги, а жінка - оп! Провалюється вниз. Цей маневр потрібно робити не в той момент, коли твій член у ній. Ця поза гарна тим, що не вимагає енергійних рухів, можна трохи похитувати попку дівчини та отримати все, що потрібно. Адже в цій сексуальній позі максимальне проникнення, задоволення, відповідно — теж.

Якщо секс без зручностей — не секс, можна полегшити свої праведні справи. Опусти ноги на підлогу, а вона нехай не заводить свої ноги за твою спину, а просто зігне їх у колінах. Це дуже проста та дуже поширена поза. Порада: підкладай ззаду своєї спини багато подушок і хлопчись про них. Це повне розслаблення: навіть спину тримати не треба! Тільки секс, лише кайф! Ульот, а не поза!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK