Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Якщо ти їй запропонуєш один із видів сексу з цього матеріалу MPort, вона точно не буде проти

Секс не завжди зводиться до суто фізіологічного задоволення, це ще й розвага, і радість, і азарт. Але кожна з таких сторін сексу зводиться до різних видів сексу.

Дуже багато дівчат радісно зустрінуть твою ініціативу щодо внесення різноманітності у ваше інтимне життя, а тому - лови 7 видів сексу, який дівчата обожнюють і цінують.

Секс "підглядання"

Її "червоний день календаря" або просто відсутність сил у вас обох на секс - це ще не привід відмовитись від нього, адже можна придумати безліч варіацій на тему. Наприклад, можна спробувати пограти в еротичні ігри, або використати весь потенціал свого тіла.

Читайте також: Секс на одну ночь: 6 советов пикаперам

Сексологи стверджують, що іноді корисно навіть зробити перерву у звичайному сексі та зайнятися петтингом чи самостійним задоволенням, але у присутності партнера та його активній участі. Мануальний та оральний секс як альтернатива генітальному додасть пікантності вашим відносинам, а крім того – так відбувається процес "відкриття" партнерів і вони вчаться довіряти один одному.

Звичайно, дівчина може спочатку соромитися пестити себе в присутності партнера, але на те це і досвід, що "відкриває" партнерів, і вихід із зони комфорту: просто спробуй їй допомогти, наприклад, погасивши світло.

Секс - главная часть ваших отношений

Секс - главная часть ваших отношений

Pinterest

Сонний секс

Уяви ситуацію. Ти прокинувся вночі, щоб перевірити, як там на кухні поживає холодильник, а побачив оголену подругу/дружину, що мальовничо розкинулася, та ще й так спокусливо притискалася до стратегічних місць. Або ви задрімали на дивані у вихідний, а її піжамка така тонка. Звичайно, гріх не скористатися моментом, тільки дій ніжно та акуратно.

На допомогу тобі прийдуть уміння порушити її руками, але особливо не виявляй наполегливості. До речі, вона може навіть не прокинутися, а й заперечувати проти сонного сексу не буде, просто не вимагай від неї прояву пристрасті.

Ідеальна поза для сонного сексу – на боці, обличчям до її спинки. Так і дівчина почуватиметься в безпеці, і чинити опір не буде.

Дикий секс

Навіть якщо ваші стосунки - чиста романтика та ніжність, це не означає, що їй не хочеться трохи жорсткості та розпусти.

Як визначити, що вона зараз саме у такому настрої? Та легко: зазвичай дівчина в бажанні пристрасного і дикого сексу одягнеться максимально провокаційно і зухвало, поводитиметься грубувато, може навіть випити.

Але п'яний секс ми рекомендувати тобі не будемо - занадто вже це ризиковано.

Що ж до дикого сексу – не дивуйся, якщо вона сама на тебе накинеться із пристрасними поцілунками. Якщо ж не накинулася - вживай заходів: дій несподівано і наполегливо, а коли справа перейде власне до сексу - можеш навіть трохи додати агресії.

Але не переборщи - переконайся, що вона справді налаштована на дикий секс і ти не травмуєш її під час заняття ним.

Швидкий секс

Жінки люблять усілякі сюрпризи, зокрема, і сексуального характеру. Так що якщо ти запропонуєш подрузі зайнятися швидким сексом у несподіваному місці – думаємо, вона це оцінить (якщо, звичайно, ви достатньо знайомі).

Незвичайність та екстремальність обстановки додасть відчуттям гостроти, якої, можливо, не вистачає. Але небезпека не повинна бути занадто серйозною - не варто схиляти її до сексу під час їзди по трасі або на жвавій набережній, де не знайдеться й затишного куточка. У принципі, місце пригодиться майже будь-яке - ліфт, дах будівлі (природно, більш-менш безпечний. А ось статистика говорить про те, що найбільш популярні для швидкого сексу примірювальні в магазинах, туалети в клубах та транспорті, а також лавочки у парках.

Емоції від самого процесу принесуть їй задоволення, хоча до піку оргазму вона може й не дійти.

Романтичний секс

Секс здорової людини може бути романтичним. Якщо у вас особливий день на кшталт золотого весілля або другого побачення - трепетні ласки під легку музику та шампанське будуть дуже доречними. Навіть найвитонченіші БДСМ-адепт і жорстка пані не встоять перед тривалими, ніжними поцілунками.

Читайте також: Дикий, медленный и доминантный: 7 видов секса, которые непременно нужно попробовать

Справжня романтична прелюдія – це неймовірна кількість поцілунків на квадратний сантиметр її тіла. Коли ти розумієш, що вона вже у твоїй владі – ніжно поклади її на ліжко і ще хвилин двадцять пести поцілунками та руками. Експерименти геть - зараз час класичних ніжних стосунків, віч-на-віч у тісних обіймах. Продовж все це задоволення якомога довше - і ти будеш на висоті.

Секс - главная часть ваших отношений

Секс - главная часть ваших отношений

Pinterest

Секс-марафон

Початок ваших стосунків знаменував секс безперестану по кілька діб, а тепер усе стало повсякденно? Настав час це виправити і знову спалахнути пристрасті з вечора до ранку.

Марафонний секс - саме та штука, яка точно зробить вас ближче, змусить відчути себе молодими і практично незнайомими.

Читайте також: Заборонена тема: чому не варто обгорювати з друзями свій секс?

Планувати марафон не варто - вся його краса в несподіванці та спонтанності. Ось прокинувся ти в суботу вранці і зрозумів, що кохатимеш її всі вихідні. Ну, і хто після такого встоїть? Звичайно, вона скасує всі справи і віддасться своєму завойовнику (тобто тобі). Під час марафону неминучі розмови, тож поцікався між справою, що їй подобається, чи хотіла б вона чогось додати у ваш секс. Прояви фантазію, зрештою.

Ігровий секс

Ну не дарма людство винайшло секс-іграшки і різні цікаві прибамбаси для задоволення? Якщо кожен секс схожий на попередній, тут вже можна завити.

А ось заздалегідь обравши ніч для експериментів і запасаючи кілька козирів із секс-шопу для вечора, ти неодмінно порадуєш її, і вона точно захоче далі більшого.

Не відкидай і рольові ігри - цілком можливо, вам раніше не вистачало саме костюма медсестри або суворої вчительки, який пожвавить почуття і привнесе різноманітність.

Звичайно, який би секс вона не воліла, все одно це секс. А значить - ваш спільний інтерес, так що спробуй проявити якомога більше фантазії, і це сподобається вам обом.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK