Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Щоб повернути водопровідній воді природну структуру, її можна заморозити, намагнітити чи накидати до неї "корисних" каменів

Фільтр для води останніми роками перетворився на важливий атрибут життя городянина. Причому зустрічається він навіть у немитих і неприбраних квартирах затятих холостяків. Але очищення – далеко не панацея від усіх бід та хвороб. За словами вчених, найкорисніша – “жива вода” – має правильну структуру.

 

Читай також: Вода проти спеки: як правильно пити

У чому основна відмінність живої води від звичайної? Вона просто очищає кожну клітину тіла і з радістю жене з нього шлаки та токсини. Ця її здатність пояснюється високими проникаючими властивостями. В результаті людина, яка п'є таку воду, рідше хворіє і вживає ліки.

Зробити воду живою можна і в домашніх умовах. Але для цього доведеться трохи піднапружитися.

Тала вода

Найдешевший спосіб повернути воді природну структуру та "оживити" її - заморозити. Для початку слід пропусти воду через фільтр, потім помісти в морозостійкий або емальований посуд - і в морозилку.

Читай також: Не пити, а гризти: яка вода потрібніша

Через якийсь час на поверхні води утворюється перший крижаний шар. Його треба зняти. Після доведеться почекати, поки замерзне ще 2/3 води, пробити невелику дірку і через неї злити незамерзлу рідину, що залишилася. Тепер розморозь крижинку і насолоджуватися чистою водою.

Важливо: талу воду не можна кип'ятити, повторно заморожувати та довго зберігати. Інакше природна структура знову розпадеться.

Магнітна вода

Вчені вже давно довели, що магнітна вода відмінно проникає крізь мембрани клітин, має сильний бактерицидний ефект, очищає судини від бляшок холестерину і чужорідних білків. А ще покращує обмін речовин та стимулює імунітет.

Читай також: Стань Ісусом: простий спосіб перетворити воду на вино

Намагнітити питну воду елементарно - потрібна лише спеціальна магнітна воронка або насадка на кран. Часто виробники додають магніт до складу фільтра для води. Подібна інформація завжди вказується на етикетці.

Важливо: цілющі властивості магнітної води зберігаються протягом доби.

Шунгітна вода

Читай також: Як правильно пити воду під час їди

Ще воду, яку ти очистив фільтром, можна оживити спеціальним каменем - шунгітом. Його чудова здатність структурувати воду відома з давніх-давен. Шунгіт збирає на своїй поверхні до 95% різних забруднювачів, видаляє з води важкі метали, виводить залізо водопровідних труб, нітрати, нітрити, пестициди, діоксини та феноли. А ще він очищає воду від яєць гельмінтів (не лякайся, це лише глисти), а також від вірусів і бактерій.

Перед використанням шунгіт потрібно промити, потім покласти на дно посудини і залишити на три дні. У міру появи на ньому білого нальоту його потрібно знімати. А раз на півроку замінювати каміння новим.

Важливо: воду після шунгіту можна кип'ятити, отже, готувати їжу чи заварювати чай.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK