Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Власники Tesla Cybertruck скаржаться на корозію після контакту з вологою, і це незважаючи на твердження Маска про те, що авто зроблено з нержавіючої сталі.

Несподіваний дефект у своїх автомобілях виявили власники Cybertruck від Tesla. За їхніми словами, корпус втрачає свій товарний вигляд та покривається іржею після дощу.

Один із користувачів форуму Клубу власників Cybertruck під нікнеймом Raxar повідомив, що його нова машина покрилася іржею всього через кілька днів після покупки. Він також зазначив, що ще в автосалоні консультант дилерського центру попередив його, що під час дощу краще прибирати авто з вулиці. «Консультант особливо наголосив на тому, що під дощем на машині з'являються помаранчеві плями від іржі», — написав покупець.

Соцмережі

І дійсно, через кілька днів, коли пішов дощ, на авто утворилися іржаві патьоки. В дилерському центрі Raxar запропонували відполірувати кузов Cybertruck, але він просто помив поверхню із нержавіючої сталі засобом для миття посуду.

Читайте також: Суд анулював виплату $56 млрд Ілону Маску за позовом акціонера Tesla

Ще один користувач форуму під ніком Vertigo3pc також написав, що звернувся до сервісного центру в Лос-Анджелесі через корозію, що утворилася на металевій поверхні його автомобіля після дощу. Він також додав фотографії, на яких видно сліди корозії на кузові машини.

Соцмережі

Раніше в 2019 році на презентації Cybertruck Ілон Маск заявляв, що авто буде практично "куленепробивним" завдяки своєму корпусу із надтвердої нержавіючої сталі. А через чотири роки глава Tesla у пості на Х згадував, що компанія планує у майбутньому запропонувати своїм клієнтам покрити Cybertruck матеріалом із карбіду вольфраму для захисту від корозії.

У свою чергу, виробники нержавіючої сталі у коментарі Business Insider підтвердили, що за певних умов (включаючи вплив вологи, хімікатів, солей, жиру та тепла) цей матеріал може покриватися іржею.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK