Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Дев'ять фраз, які заважають тобі ступити на стежку успіху. Викоріни їх зі свого лексикону, вбий їх у своїй голові

Тобі не вдається досягти успіху не тому, що в тебе немає таланту. Причина: ти ледар, відкладаєш все на завтра, і взагалі не віриш у себе. Як із цим боротися — дізнайся у нашій статті.

"Я не можу"

Читай також: Як домогтися поваги своєї жінки: 13 золотих правил

Ти все можеш. Якщо чуєш десь із глибини, що доноситься "я не можу" - вимікай гучність. Залиш свої побоювання з приводу своїх можливостей. Почни себе поважати — і ти зрозумієш, як багато можеш зробити. Ти здивуєшся, скільки можливостей приховано у тобі.

Бездіяльність

Прогрес вимірюється виключно діями. Немає дії – немає й прогресу. І так: перестань відкладати все на потім. Це приносить стрес, тривогу, страх і ще більшу прокрастинацію — порочне коло, яке згодом дедалі жорсткіше затягує свій сліпий вузол на твоїй нещасній шиї.

"Зроблю завтра"

Сильна сторона успішних – звичка робити сьогодні, зараз. Слабка сторона бездарів — відкладати все на завтра. Мовляв, завтра буде зручніший момент. А ось і ні. Це велика та жирна брехня. Завтра буде так само. І найкращий момент не настане ніколи.

Усвідом: завтра як такого взагалі не існує і ніколи не буде існувати. Єдина можливість, яку ти маєш, це зараз. Цей момент. Немає жодного дня, окрім сьогоднішнього.

"Я не готовий"

Читай також: Як стати успішним: 30 порад від мільярдерів

Робиш те, що змушує нервувати, що незвично, що змушує напружуватися? Виходить, все робиш правильно. Будь-яке продуктивне зростання пов'язане з виходом із зони комфорту.

Звикни до складних почуттів. Це допоможе тобі подолати страх перед невдачею. Це допоможе тобі навчитися контролювати свої почуття і не панікувати/бути холоднокровним у будь-якій ситуації.

Лінь і прокрастинація: 9 причин твоєї безуспішності

Лінь і прокрастинація: 9 причин твоєї безуспішності

tumblr.com

"Те, що роблю, залишає бажати кращого"

Часто плід твоєї праці суттєво відрізняється від очікувань. Дивлячись на цей сум, кажеш собі, мовляв, усе погано. Ти лізеш зі шкіри, намагаєшся, але все ніяк не можеш досягти бажаного результату. Це бісить, це зводить з розуму, і ти вже готовий все кинути.

У всьому винне бажання досконалості, яке ти визначив головним. Адже саме воно й змусило тебе зайнятися цією роботою. І цей факт безцінний. Це пристрасть, драйв. Це кайф! Не дозволяй своєму бажанню бути кращим і поставити хрест на тому, чого вже досяг, кинути вдосконалюватись і вчитися.

Читай також: Як піднятися після фіаско: ТОП-8 секретів успіху

Ти обов'язково досягнеш бажаного. Просто потрібен час та практика. Якщо все ще перебуваєш у фазі вдосконалення, то зрозумій, що це нормально, і найважливіша річ, яку можеш зробити, це робити свою роботу. Лише роблячи більше, ти відшліфуєш свої навички та скоротиш прірву між очікуваним і тим, що вже виходить.

“Кину зараз. Не витрачатиму часу та сили“

Завзятість – мати продуктивності. Невдачі, великі та маленькі, трапляються щодня навіть із найкращими з нас. Найсильніші та найпродуктивніші люди — це не ті, які завжди досягають успіху. Це ті, хто не здається, коли програє.

Готовий все кинути? Подумай, який шлях ти вже пройшов. Згадай, чому у все це вплутався. Що, якщо до перемоги тобі залишилося зробити лише один крок?

Кидати справи - страшна штука: може перерости у звичку. Ніколи не кидай, продовжуй іти. Іди до кінця!

"Мені боляче"

Читай також: Як стати успішним чоловіком: ТОП-16 порад

Всім не лінивим боляче. Це норма. Біль - одна із складових зростання. Біль – частина шляху. Що ти робитимеш із нею — твій вибір.

Лінь і прокрастинація: 9 причин твоєї безуспішності

Лінь і прокрастинація: 9 причин твоєї безуспішності

depositphotos.com

Послідовність та продуктивність

Дій послідовно та продуктивно. Тільки здатність ставити перед собою ясні-реалістичні цілі та дисципліновано працювати щодня для їх досягнення гарантує успіх.

Занадто пізно

Неправда. Ніколи не пізно зробити інший вибір і зробити так, щоб у твоєму житті сталося щось нове. Все залежить від того, що зараз робиш. Будь-який момент може стати тобі новим початком.

Читай також: Як стати мільйонером до 30 років: поради впливового американця

Взагалі майбутнє починається зараз. Ось саме зараз. Хапай його обома руками і тягни до себе щосили. Якщо на твоєму шляху виникне перешкода і перед тобою постане вибір, сидіти склавши руки або робити щось заради подальшого прогресу, вибирай другий варіант. Думай, працюй, карабкайся, підніми свою п'яту точку, рви та гризи — за своє щасливе майбутнє.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK