Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Правильно розпочнеш день — правильно його й проведеш. Ось тобі приклад того, як це робиться

Готуйся: доведеться прокидатися раніше, а потім ще й морити себе зарядками та йогою. Але шкурка вичинки таки коштує.

Прокидайся рано

Читай також: Правильне ранок: ТОП-10 головних чоловічих справ

Згідно з віруваннями стародавніх: важливі завдання завжди потрібно робити вранці. У цей час страх ще спить, тому навіть "нереальне" в перші години після пробудження виконується на раз-два. Та й можливостей в організму на старті дня значно більше, ніж увечері. Порада: прокидайся на годину раніше. Роби це не на шкоду сну, а просто посунь свій графік - лягай спати раніше.

Ранкова зарядка (15 хвилин)

Для спортсменів 15 хвилин для ранкової зарядки можуть здатися смішними. Але їм і не треба нагадувати про те, що потрібно вставати раніше заради спортивної 15-хвилинки. А тобі, ледарю і неробові, навіть цього часу буде достатньо для того, щоб розім'ятися та завести свій організм.

Медитація (10 хвилин)

Численними науковими дослідженнями доведено: медитація на краще змінює нашу свідомість, знижує рівень стресу, покращує мозкову активність та емоційний стан. Чому б не зайнятися нею з самого ранку?

Планування справ на день (10 хвилин)

Читай також: Як перемогти втому та стрес?

Не встиг запланувати справи на наступний день? Зроби це вранці. Або просто заведи щоденник, у якому фіксуй усе найкраще, що відбувається у твоєму житті. Це налаштовує на позитивний лад і не дасть вбити час на непотрібні новини із соцмереж.

Сніданок (10 хвилин)

Чим ситніший і здоровіший твій сніданок , тим сильнішим і стрункішим будеш. А також з самого ранку активізуєш метаболізм, нагодуєш організм правильними продуктами і будеш худнути. Часто випадково вранці переїдаєш? Їж продукти, з якими не погладшати .

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK