Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Комфорт та якість звучання цінують як любителі, так і професіонали

Навушники для бігу не менш важливі, ніж ті ж кросівки. Якщо вони зручно розташовуються у вусі, пробіжка буде більш комфортною та тривалою. Хороші навушники бігуна повинні також мати надійне Bluetooth-з'єднання, мати гарні звукові характеристики, які дозволять насолоджуватися улюбленим плейлистом у максимальній якості.

Ми зібрали кілька прикладів таких навушників. Вони забезпечують повний звуковий діапазон і щільно триматися у вусі, незалежно від того, наскільки динамічно ви біжите.

1. Jabra Elite Active 75t

Це найпомітніші, щільно прилягаючі та водонепроникні навушники з нашого переліку. Jabra Elite Active 75t мають гарну автономність, оскільки здатні на п'ять з половиною годин безперервного звучання, а із зарядним чохлом ви зможете їх використовувати і всі 28. Відмінне шумогасіння і комфортна посадка у вусі вимагатимуть від вас дотримання запобіжних заходів: бігати проти зустрічного транспорту. Все через те, що ви можете не почути автомобілі або велосипедистів, що проїжджають повз.

Jabra

Читайте також: Беги ради мозга: как пробежки влияют на психологическое здоровье?

2. Bose Sport

У Bose навпаки використовували інший підхід при виробництві даної моделі навушників. Замість прикривати вухо вони ніби обіймають його, дозволяючи вам чути музику і навколишній шум. Таким чином, Bose Sport ідеально підходять для тих бігунів, які хочуть завжди контролювати ситуацію навколо себе. У цих навушників чудова якість звучання, а до  вони водонепроникні.

Bose

3. Beats Powerbeats Pro

Особливість Powerbeats Pro: ще більша автономна робота, ніж у Jabra і Bose. Вони можуть працювати до дев'яти годин без підзарядки, а функція Fast Fuel забезпечує додаткові 1,5 години відтворення музики при мінімально зарядженій батареї. Слухати музику ви можете як через два навушники, так і за допомогою одного з них. Також за допомогою кожного навушника можна регулювати гучність та перемикати треки плейлиста.

Beats

Читайте також: «Так не похудеешь» и ещё 4 странных мифа о беге на большие расстояния

4. Jaybird Tarah Pro

Вони мають захист від поту, водонепроникні та здатні на 14 годин автономної роботи. Tarah Pro від Jaybird чудово демонструють свої можливості на великих відстанях та в екстремальних умовах. І якщо під час тренування вам доведеться відповісти на дзвінок, ви зможете без проблем це зробити: у Tarah Pro є вбудований мікрофон.

Jaybird

5. JBL Reflect Mini 2

Найдоступніші навушники у нашому списку. JBL Reflect Mini 2 можуть похвалитися великою тривалістю автономної роботи: 10 годин при повному заряді батарей та додатковою годиною всього через 15 хвилин експрес-зарядки. Їхні світловідбивні кабелі зроблять вас видимим для транспорту при пробіжці вночі, а трикнопковий пульт дозволить легко керувати музикою, не порушуючи темп вашого бігу.

JBL

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK