Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Талант, копітка праця чи збіг обставин? Зараз дізнаєшся.

Віриться насилу, але не кожна кінознаменитість починала свій зоряний шлях із касового фільму чи успішної театральної постановки. Кар'єра таких акторів, як Харрісон Форд, Кріс Пратт, Він Дизель, Ченнінг Татум, Джонні Депп, розпочалася з дивовижних випадковостей і несподіваних поворотів.

Це аж ніяк не означає, що вони не докладали зусиль і не мали таланту. Просто у світі індустрії розваг, надто конкурентній, найчастіше вирішальну роль грає чинник випадку та можливість перебувати у потрібному місці у потрібний час.

Джонні Депп

Соцмережі

Не багато хто знає, що задовго до свого знаменитого образу Джека Горобця, Джонні Депп займався продажем кулькових ручок по телефону, який пізніше іронічно називав "шахрайством". Але одного разу доля зробила йому сюрприз: на його творчому шляху з'явився режисер Вес Крейвен. У Деппові, що займався музикою, він побачив потенціал і запросив Джонні на акторські проби. Так розпочалася кіношна кар'єра Деппа, а його акторський дебют відбувся у фільмі "Кошмари на вулиці В'язів" у 1984 році.

Читайте також: "Знятися в рекламі пончиків? Згоден!" - правила життя Роберта Де Ніро

Ченнінг Татум

Соцмережі

Після закінчення школи цей харизматичний хлопець вирішив оригінальним чином розпочати свою кар'єру. Замість вступу до коледжу, як учасник футбольної стипендіальної програми, він обрав роботу танцюриста у нічному клубі. Так його помітив акторський агент, який запропонував хлопцеві спробувати себе у модельному бізнесі. Завдяки першому успіху – зйомкам у рекламі "Пепсі", Татум згодом отримав головну роль у фільмі "Крок уперед" 2006 року.

Харрісон Форд

Соцмережі

Кар'єра Індіани Джонса в Голлівуді починалася з... теслярської справи. Цією роботою Форду довелося зайнятися щоб хоч якось прогодувати себе. Пізніше вміння працювати руками, дозволило Харрісону одержати доленосну роль. Однак його першим кроком до слави стала участь у фільмі "Американські графіті" Джорджа Лукаса в 1973 році. Але справжній поворот стався, коли Форд встановив двері у кіностудії режисера. Лукас, оцінивши цю працю, запропонував Харрісону пройти проби. У результаті Форд отримав роль Хана Соло у "Зоряних війнах: Нова надія".

Читайте також: "Ціню будь-яку чесність": правила життя Меттью Макконахі

Кріс Пратт

Соцмережі

За власними словами Пратта, його історія успіху – одна з тих дивних історій, які видаються надто неймовірними, щоб бути правдою. Колись Кріс жив у фургоні та заробляв на життя офіціантом у ресторані морепродуктів "Bubba Gump" на Гаваях, у Мауї. Там його помітила актриса Рей Дон Чон, відома своєю роллю у фільмі "Коммандо". Вона побачила в ньому потенціал та запропонувала спробувати себе в акторській сфері. Кріс починав свій шлях з маленьких ролей і поступово досяг успіху, який привів його до ключової ролі у фільмі "Вартові Галактики".

Читайте також: "Я прикидаюся іншими людьми": правила життя Юена Макгрегора

Він Дизель

Соцмережі

Свою кар'єру у нью-йоркському театрі Він Дізель розпочав вкрай незвичайним способом. Він і його друзі вночі пробралися до театру, щоб похуліганити, але в результаті були спіймані поліцією. Щоб не загриміти у в'язницю, за пропозицією режисера театру, хлопці були змушені погодитися на участь у виставах на другорядних ролях. Так би мовити, для перевиховання. Але Віну такі виступи припали до смаку. Під час навчання у середній школі і потім у коледжі, він продовжував брати участь у різних театральних виставах, удосконалюючи свій акторський талант. Потім він перебрався до Лос-Анджелеса, де вразив своєю акторською грою в короткометражці "Багатоликий" (1994). Цей фільм був представлений на кінофестивалі Каннах, а талант молодого актора помітили кілька впливових режисерів, включаючи Стівена Спілберга. В результаті Спілберг запросив Дизеля знятися у своєму відомому фільмі "Порятунок рядового Райана".

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK