Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Днями актори разом відзначили день народження доньки Таллули

Актор Брюс Вілліс, який страждає на лобно-скроневу деменцію, зустрівся з колишньою дружиною Демі Мур на вечорі, присвяченому 30-річчю їхньої доньки Таллули. Фото сімейного заходу Мур опублікувала у своєму Instagram.

На знімку Мур та Вілліс посміхаються один одному. "Осипаємо нашу дочку коханням у день її 30-річчя", - підписала знімок Демі.

Соцмережі

Вілліс на фото виглядає щасливим в домашньому одязі з шарфом на шиї. Сім'я також поділилася іншими фотографіями зі святкування. Ювілей Таллули відзначили святковою вечерею із традиційним тортом.

Кілька днів тому Мур виступила у телешоу "Доброго ранку, Америка" , де розповіла про стан здоров'я Брюса.

"Я думаю, що з огляду на обставини, в яких ми опинилися, справи у нього йдуть дуже добре", - повідомила вона.

Читайте також: "Я ніколи ні про що не шкодую": правила життя Брюса Вілліса

Колишнє подружжя одружилося 11 років і розлучилося в 2000 році, але залишилося близькими друзями, виховавши трьох дочок - Румер, Таллулу і Скаут. В даний час Вілліс перебуває в другому шлюбі з Еммою Хемінг. У них дві дочки – Мейбл та Евелін.

Нагадаємо, в 2022 році було оголошено, що Вілліс припиняє кар'єру через лобово-скроневу деменцію, яка не піддається лікуванню. За словами джерела видання US Weekly, стан актора на той момент погіршився. "У нього майже немає розмовної мови, і він втратив радість життя", - розповів журналістам інсайдер. За його словами, у Вілліса бувують погані та добрі дні, але поганих за останні місяці побільшало, і його родина не виключає, що це Різдво могло стати для нього останнім. Офіційно ця інформація не підтверджувалася.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK