Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Незважаючи на провали останніх релізів, Marvel все ж таки намагається довести ряд проектів до логічного завершення.

Ні для кого не секрет, що практично всі фільми та серіали від Marvel, випущені за останній рік (а то й два), з тріском провалилися як у прокаті, так і за оцінками. Очевидно, що студія не почала б опускати руки, адже "кіновсесвіт" протягом 15 років приносив величезні гроші.

Читайте також: За мотивами "Гри престолів": HBO розробляє кілька нових серіалів

Все почалося з перезйомок спін-офу серіалу "Ванда/Віжн" - "Агата: Хроніки Даркхолда". Студія закладала на цей процес п'ять днів, але якимось чином їм вдалося вкластися в одну зміну. На цьому зміни не закінчуються: для полірування сценарію «Громовержців» було найнято шоураннера серіалу «Ведмідь» Джоанна Кало.

Що стосується «Фантастичної четвірки», тієї самої, де анонсували акторський склад на чолі з Педро Паскалем, то готовий сценарій фільму теж вирішили переробити. Для чого був найнятий Ерік Пірсон. Він відомий тим, що раніше витягував з виробничого пекла безліч проектів, а з Marvel він працював над такими картинами, як Тор: Рагнарек і Чорна Вдова.

MARVEL STUDIOS

Проте не всім проектам так пощастило: наприклад, «Капітан Америка: Новий світовий порядок» було перенесено на 14 лютого 2025-го, а «Блейд», який очікується багатьма, — на листопад 2025-го (подейкують, що це не кінцеві дати переносів). Однак все могло бути і набагато гірше.

Найбільше не пощастило фільму «Месники: Династія Канга», оскільки Джонатана Мейджорса (він грав Канга) визнали винним у справі домашнього насильства. Від підзаголовка точно відмовляться, та й сюжет явно буде присвячений іншим героям та подіям. Кажуть, що реліз може відбутися у 2026 році, але впевненості у цьому ні в кого немає.

MARVEL STUDIOS

Мабуть, головним рятівником Marvel може стати Дедпул і Росомаха. Трейлер був тепло прийнятий шанувальниками та сильно завірусився в інтернеті, через що компанія поклала на цей фільм величезні надії.

 

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK