Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Далеко не всі проекти вийдуть у світ, проте плани розвивати успішну фрншизу все одно виглядають грандіозними.

HBO не збирається відмовлятися від розвитку популярної франшизи "Гра престолів" та активно розробляє унікальні проекти в рамках сюжету телесеріалу. Незважаючи на те, що статус різних проектів не до кінця зрозумілий (один із серіалів вже був скасований після пілотного епізоду), такий наполегливий інтерес до розширення світу Джорджа Мартіна не може не тішити фанатів.

Читайте також: Як акторський склад «Ігри престолів» виглядає в реальному житті

В даний час у розробці знаходиться кілька проектів, більшість з яких все ще на стадії концепції та сценарію. І поки що тільки "Дім дракона" знаходиться у процесі зйомок.

Так одним із проектів, що перебуває в активній фазі розробки, є серіал з робочою назвою "Лицар семи королівств: Межовий лицар".

gameofthrones.fandom.com

Він заснований на оповіданнях Мартіна "Дункан та Егг" і фокусується на майбутньому лорда-командувача Королівської гвардії сері Дункані Високому та його молодому зброєносці, майбутньому королі Ейгоні V Таргарієні.

Інший проект, над яким ведеться робота, це спін-офф про Джона Сноу під назвою "Сноу".

gameofthrones.fandom.com

Це єдиний проект, який не заснований на раніше написаних матеріалах Мартіна. Ідею серіалу запропонував Кіт Харінгтон, який зібрав і команду сценаристів для виробництва серіалу.

Також розробляється додатковий серіал під назвою "Дев'ять подорожей", що розповідає про пригоди Корліса Веларіона, відомого як "Морська змія".

gameofthrones.fandom.com

Цей серіал створюється за підтримки самого Мартіна та сценариста Бруно Хеллера.

Ще один проект, над яким працюють у HBO, називається "10 000 кораблів".

Він розповість історію королеви воїнів принцеси Німерії і ройнарів, що вижили, і вирушили з Есоса в Дорн після поразки від Валіріана та їх драконів.

Також ведеться розробка мультсеріалу "Золота Імперія" про Йі-Ті, власну фантастичну версію Імператорського Китаю, створену Мартіном, і коротко згадану ним у книгах «Пісня Льоду та Вогню».

Соцмережі

Однак шанси на реалізацію цього проекту не високі. Оскільки Вестерос не асоціюється з Китаєм і сходом, а тому керівництво студії, мабуть, не зважиться на такі новаторські ідеї, допоки не отримає всі вигоди з уже знайомих сюжетів.

Як бачимо, HBO активно працює над кількома проектами у світі "Гри престолів", і фанати можуть очікувати на появу нового контенту вже найближчими роками.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK