Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

"Міцний горішок" відсвяткував ювілей - голлівудському акторові виповнилося 65! На честь цієї події – читаємо про правила його життя.

Герой бойовиків початку 1990-х, в міру накачаний, спортивний і лисуватий чоловік - все це спадає на думку при згадці Брюса Вілліса. Він, безперечно, крутий, а зараз - ще крутіший, адже йому вже 65. А виглядає і почувається він максимум на 45. Одним словом, справжній "міцний горішок".

Про вік та популярність

Читайте також: 5 життєвих уроків Мартіна Лютера Кінга, на які варто звернути увагу

В інтерв'ю Брюс часто згадує, що вважав: найкраще в житті зробить між 40 і 60 роками. У принципі так і вийшло. А ще актор нарікає, мовляв, усі пишуть про нього так, ніби знають усі, і навіть те, що він сам не знає. Загалом, Вілліса це влаштовує – він людина не особливо публічна.

У нього немає акаунтів у соціальних мережах - і не тому, що вік, а тому, що він вважає Twiiter початком безумства.

Не впізнаним він може залишитися лише у 2-3 країнах (за особистими підрахунками) - актор вважає себе знаменитим, але не хизується цим.

Лысый брутал Брюс Уиллис в жизни более мягок

Лысый брутал Брюс Уиллис в жизни более мягок

Pinterest

Про спосіб життя

Вілліс віддає перевагу більш-менш здоровому способу життя. Ранок він починає, наприклад, зі шпинату та яєць, а також обожнює чорничний пиріг, називаючи його "мужньою їжею".

Актор живе в Лос-Анджелесі, але вважає це місце брудним, наголошуючи на божевільній загазованості.

Свій образ - спочатку лисуватий, а потім і повністю лисий брутал - Вілліс сприймає з гумором: "Випадання волосся, лисина - це спосіб Господа нагадати мені, що я людина, а не мавпа".

Брюс ніколи ні про що не шкодує, адже сповідує принцип, що життя – не кіно, і додаткових дублів не буде.

Про кар'єру

Актор радісно якось заявив: "Здається, у моїй кар'єрі настав нарешті довгоочікуваний момент, коли мені вже не потрібно зображати чувака, який рятує світ. До смерті набридло бігати перед камерою з "пушкою" в руці".

Читайте також: "Я прикидаюся іншими людьми": правила життя Юена Макгрегора

Тим не менш, Вілліс стверджує, що його улюблений фільм - "Міцний горішок": " Один з моїх найулюбленіших фільмів, хоча я надто багато там брудно лаюся. Але це тому, що в той момент я тільки-но прийшов у кіно з телебачення, де лаятись було заборонено. Я нарешті відчув себе вільним. Коли фільм вийшов на екрани, зателефонувала моя тітка і каже: Мені сподобалася твоя картина, мій хлопчику, але навіщо ж ти так лаєшся?”.

Жанр екшену, на думку актора, загнав себе в кут: усі можливі лиходії вже були, а глядачеві потрібна різноманітність. "Раніше мистецтво імітувало життя. Сьогодні життя все частіше імітує мистецтво".

Вторая супруга Брюса Уиллиса - модель Эмма Уиллис

Вторая супруга Брюса Уиллиса - модель Эмма Уиллис

Pinterest

Про зброю

Кожна людина може мати зброю. Навіть найзапекліший пацифіст боротиметься за своє життя, якщо хтось спробує його вбити.

Про гроші

Вілліса завжди ставило у глухий кут питання про те, як це - бути мультимільйонером. Але він не кричить про те, що "я знаменитість і що ми, мовляв, з дружиною такі багаті. Я підгузки сам міняю. Я гівно прибираю за собаками!".

"Гроші розбещують, але так вийшло, що вони потрібні всім. У житті мені потрібно стільки грошей, щоб я міг зайти куди завгодно і дозволити собі там пообідати", - зауважує Брюс.

Правила життя "міцного горішка" - не кредо життя Роберта Де Ніро. Але заслуговують на не меншу повагу, адже Вілліс - вже легенда, ім'я якої ми пам'ятатимемо завжди.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK