Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Де Ніро - один із культових акторів сучасності, який вважає, що реальність у кожного своя. На тому й ґрунтуються його правила життя.

Американський актор, режисер і продюсер, Роберт Де Ніро (до речі, який нещодавно пішов від дружини, з якою прожив 20 років - подробиці тут ) на сьогоднішній день має всі можливі нагороди, включаючи "Оскар" і "Золотий глобус". Ім'я Де Ніро - зіркове, коли мова заходить про чудову акторську гру, ролі, що запам'ятовуються, а також чудові імпровізації.

Читайте також: Ненавижу весь этот «день сурка»! Правила жизни Роберта Патинссона

Наприклад, у сценарії фільму "Таксист" було написано, що головний герой Тревіс дивиться у дзеркало з маніакальним виразом обличчя. Зйомки проходили в одній старій квартирі. І ось Де Ніро дивиться на своє відображення в дзеркалі і починає імпровізувати, уявляючи людей, які прийдуть до нього і почнуть розмову. Якщо вони скажуть те, що йому не сподобається, він просто повернеться і відповість: Це ти мені сказав? Не треба зі мною так розмовляти”.

У перерві між дублями помічник режисера невпинно барабанив у двері, на що несподівано отримав відповідб. І саме тоді народилася та сама чудова фраза, яку Роберт продовжував повторювати на зйомках з різними інтонаціями.

Роберт Де Ниро. Мастер перевоплощения

Роберт Де Ниро. Мастер перевоплощения

Pinterest

В цілому ж, Роберт Де Ніро - еталон акторської майстерності, життя якого було непростим, але дуже барвистим. Саме тому у нього є чому повчитися.

Про життя та відносини

Життя, на думку Де Ніро, складаєтья з наступного: "ті, хто кажуть, не знають, а ті, хто знають, ніколи не скажуть". При цьому актор трохи скаржиться на свою погану пам'ять, але ненавидить, коли йому про це нагадують.

Життя рідко змінює людину повністю, але постійно змінює у дрібницях. Актор наводить у приклад свою любов до солодкого, яке він останнім часом їсть лише в ресторанах.

Насолоджуватися треба навіть малими речами - це зовсім не ознака старості, адже можна отримати задоволення навіть від простого перебування на терасі з гарним краєвидом.

Про професію

Вибір акторської долі був зроблений Де Ніро ще в дитинстві: він ходив до театральної школи, про яку зберіг приємні спогади. Тоді він і зрозумів, чому прийшов у світ театру:

"Ще в дитинстві, коли я ходив до театральної школи, директор одного разу запитав мене: "Ну і навіщо ти вирішив стати актором?" Я щиро не знав, що відповісти, і тому не відповів нічого. Бовдур!". І я кивнув: "Так, звичайно, так і є".

Безумовно, талант – це вміння зробити правильний вибір. Принаймні так досі вважає Де Ніро.

Актор любить ходити до театру, і насамперед, тому що його там "не завжди впізнають і ніхто не турбує". З іншого боку, у роботі він цінує можливість жити чужими життями і ніколи не платити за це.

Читайте також: "Я испробовала все": правила жизни актрисы Шарлиз Терон

Свої фільми Роберт дивитися не любить: каже, що легко від цього засинає, але вважає їх схожими на власних дітей з одним лише винятком. Малюка не можна перевипустити в 3D і отримати дохід повторно.

"Здобути" роль для молодого актора - не так вже й важливо. Роберт вважає, що головне - щоб тебе помітили, а ролі в драмі набагато серйозніші та складніші, ніж у комедії.

Не секрет, що Де Ніро часто знімається у режисера Мартіна Скорсезе. І якщо режисер про щось попросить, Роберт думатиме про це серйозно, навіть якщо йому здасться це нецікавим.

Про сім'ю та поради

Актор обожнює свою сім'ю. "Я не до кінця італієць. Я трохи голландець, трохи француз і трохи німець. Але маю італійське ім'я, і саме тому я звик асоціювати себе саме з італійською частиною". Саме італійське класичне розуміння стосунків у сім'ї Де Ніро переніс у власну модель родинних зв'язків.

«Можно получить удовольствие даже от того, что ты на террасе с красивым видом», — Роберт Де Ниро

«Можно получить удовольствие даже от того, что ты на террасе с красивым видом», — Роберт Де Ниро

pinterest.com

Актору подобається, коли поради дають діти, але не завжди він згоден із ними. А навчитися з ходу відрізняти добрі поради від поганих Роберт мріє все життя.

Проблеми, вважає Де Ніро, виникають уже з появою дітей: і не тому, що дітлахи - штука проблемна, а тому, що з цього моменту доводиться радикально змінити спосіб життя.

Про подорожі

Роберт Де Ніро вважає Таїланд чудовим місцем, тому туди любить регулярно повертатися. Ще він обожнює Рим, хоч і вважає, що Італія загалом дуже змінилася.

Натомість актор ненавидить Лос-Анджелес: зазвичай їде туди лише після того, як йому за це заплатять.

Про час і речі

Читайте також: "Я прикидаюся іншими людьми": правила життя Юена Макгрегора

Роб вважає: людина не лише змінила клімат планети, а й зробила щось з плином часу. Нині десять років минає так, як раніше три.

Де Ніро вважає за краще не мати зайвих речей, адже на них витрачається багато енергії та часу. Інколи він навіть заздрить мертвим - адже їм нема куди поспішати.

"Сьогодні я сміюся частіше, ніж сміявся в юності. Здається, я став судити людей менш суворо". Так говорить сам актор, все частіше помічаючи, що кожна людина живе у своїй реальності та своєму вимірі.

Звичайно, ті часи, коли Де Ніро входив до списку найзатребуваніших акторів, вже позаду, але нещодавно вийшовий на екрани " Ірландець " зробив чергову революцію у кінематографі. Тож є ще порох у порохівницях актора. Удачі, Робе!

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK