Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

"Я ніяк не можу звикнути до того, що це я там, у фільмі, на екрані телевізора", - Юен Макгрегор. Що ще цікавого він розповів журналістам?

Кілька днів тому відбулася прем'єра фільму про сексуальну суперлиходійку Харлі Квін і її подруг ("Хижі птахи"), де роль головного антагоніста виконав неповторний Юен Макгрегор.

Шотландець за походженням, він не відрізняється епатажними витівками. Проте його стиль життя багато в чому бунтарський і зовсім не такий спокійний, як може здатися на перший погляд.

Про акторське життя та кар'єру

Читайте також: Чак Норрис: правила тренировок и питания "техасского рейнджера"

На становлення кар'єри актора вплинув свого часу дядько - Девід Лоусон, який дозволяв собі епатувати виховану публіку шотландського містечка, вбираючись у овечий кожушок, намисто і розгулюючи босоніж. Тоді Юен і подумав: "Хочу бути таким хлопцем!".

А ось у Лос-Анджелесі, за словами актора, вважається, що "ти хороший рівно настільки, наскільки успішний твій останній фільм".

Свого часу фільм "На голці" змінив британський кінематограф, зробивши його конкурентнішим і зміг дати гідну відповідь американському. Безумовно, в цьому є заслуга Макгрегора.

Юэн Макрегор - не настолько спокойный и мирный, как кажется

Юэн Макрегор - не настолько спокойный и мирный, как кажется

Pinterest

Про героїв на екрані

Юен Макгрегор досі не може прийняти того факту, що саме він там, на екрані. Йому це неймовірно подобається, "навіть, якщо фільм не дуже".

Його робота проста: він прикидається іншими людьми, яких поєднує одне: вони схожі на самого Юена.

Про відносини

Простота людських стосунків у Шотландії приваблює Макгрегора: "Мої друзі могли без попередження зайти до нас додому, взяти щось із холодильника або поставити чайник. У Лондоні таке неможливо уявити: про візит на чай треба домовлятися за тиждень".

Про старість Юен і думати не хоче, адже він просто не відчуває різниці між собою сьогоднішнім і собою двадцятирічним, і так само віддається роботі сповна.

Життя в Лос-Анджелесі справило на нього незабутнє враження. Актор порівняв його якось із нескінченним хіп-хоп-відео.

Про сексуальність та оголення на екрані

"Я не хочу відмовлятися від думки, що я все ще крутий, сексуальний і дотепний. З якого дива?", - вважає Юен Макгрегор.

Оголення на сцені чи в кадрі - легкі для Макгрегора. Він якось зізнався: "Коли в " Оксамитовій золотій жилі" мені довелося стояти на сцені перед масовкою в 400 людей зі спущеними штанами - це було незабутнє відчуття".

Про алкоголь

"У 1990-х я не просихав. Іноді я міг прокинутися о 7-й ранку невідомо де, в оточенні незнайомих людей. Мною рухала спрага, дурне підліткове збудження, але в тілі чоловіка двадцяти з лишком років". Так, це каже той самий Юен Макгрегор.

Він уже 20 років у зав'язці, і зізнається, що його пияцтво не було таким відчайдушним, як у багатьох. Якоїсь миті він просто не зміг усе поєднувати: роботу, сім'ю та алкоголь. Від чогось треба було відмовитись – і актор відмовився від алкоголю.

Роль Оби-Вана Кеноби считается одной из лучших в карьере актера

Роль Оби-Вана Кеноби считается одной из лучших в карьере актера

Pinterest

Про захоплення

Знаменитий актор у юності хотів стати рок-зіркою. Чому б і ні: він уже цілком собі зірка, тільки крутіше, тому що його люблять мільйони шанувальників "Зоряних війн" за роль Обі-Вана Кенобі.

Читайте також: 10 самых высокооплачиваемых актеров 2019 года по версии Forbes

А ще Юен Макгрегор любить мотоцикли: "Найбільше я люблю застрибнути на свій 1971 Moto Guzzi Ambassador або на 1974 Moto Guzzi Eldorado, махнути через каньйони і далі по шосе вздовж тихоокеанського узбережжя".

Такий ось шотландський романтик та чудовий актор. На думку редакції MPort, правила життя шотландця суттєво відрізняються від правил життя Бреда Пітта, який  , отримав " Оскар" 2020 ". Але вони теж варті поваги.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK