Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

На ці кінороботи варто звернути увагу.

У Франції стартував Канський кінофестиваль. Цього року він проходитиме з 14 по 25 травня. У програмі багато кіноподій, але якщо немає часу стежити за всіма, ми вибрали 5 фільмів, які не можна пропустити.

 

«Другий акт», Квентін Дюп'є

Відкриває Канни драма з Леєю Сейду та Луї Гаррелем. За сюжетом Флоренса закохана в Давида і хоче познайомити його з батьком. Але хлопець не тільки не відчуває почуттів у відповідь — він прагне звести дівчину зі своїм другом.

«Мегалополіс», Френсіс Коппола

Робота над картиною тривала 30 років, і режисер інвестував у неї мільйони власних коштів. У ній Коппола розповідає альтернативну історію США.

«Насіння священного інжиру», Мохаммад Расулоф

Протестний іранський режисер, якого 8 травня 2024 року на батьківщині засудили до 8 років ув'язнення. Інформація про зміст фільму, окрім акторського складу, не розголошувалась. Але чекати лишилося недовго.

Мохаммад Расулоф

Мохаммад Расулоф

"Фуріоса: Хроніки Божевільного Макса", Джордж Міллер

Блокбастер розповідає про становлення героїні Фуріоси (Аня Тейлор-Джой). Кажуть, акторка на весь фільм має 30 рядків тексту. Подивимося, як це вплинуло на якість стрічки.

«Види доброти», Йоргос Лантімос

Це три історії-притчі, в яких грають Емма Стоун та Віллема Дефо. Перша розповідає про людину, яка стикається з дилемою, намагаючись взяти своє життя під контроль. Друга історія розповідає про поліцейського, чия дружина зникла в морі, але повернулася, зовсім зміненою. Третя – представляє нам жінку, яка шукає видатного духовного лідера.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK