Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Огляд новинок легендарних дизайнерів та брендів: від елегантного мінімалізму Реї Кавакубо до яскравих релізів Шона Уотерспуна та Дрейка

Nike NOCTA Glide «Crimson

пресс-служба

Nocta – це колаборація між Nike та репером Дрейком, завдяки якій регулярно випускаються енергійні релізи кросівок, здатних скласти конкуренцію навіть популярним моделям Yeezy. Модель Glide, в основі якої баскетбольні зразки, має високий комфорт і футуристичний дизайн. Новий реліз є виразною червоною парою, яка безумовно приверне увагу багатьох. Ці кросівки будуть чудово поєднуватися з об'ємними пуховиками та спортивними штанами, допомагаючи відчути себе справжньою зіркою.

Korn x adidas Supermodified

пресс-служба

Не дивлячись на багато спільних проектів, adidas ретельно відбирає партнерів для співпраці, прагнучи створювати цілісні колекції, що відповідають духу бренду. Група Korn, що працює в жанрі ню-метал, стала однією з таких: разом з adidas вона випустила дві моделі кросівок. Серед них обов'язкові "кампуси" і більш рідкісна, від того цікавіша модель Supermodified, натхненна "суперстарами" та іншими відомими моделями adidas. Чорно-білі кросівки з якісної шкіри з вишитим логотипом групи на язичку припадуть до смаку як фанатам Korn, так і тим, хто шукає незвичайну та стильну базову пару взуття.

Читайте також: Де знайти стильні та теплі пуховики на зиму

Comme des Garçons Homme Plus x Nike Air Pegasus 2005

пресс-служба

Comme des Garçons вперше продемонстрували ці мінімалістичні кросівки в рамках показу осінньо-зимової колекції Homme Plus, а в жовтні вони стали доступні покупцям. У цій моделі зійшлися дві важливі риси дизайну від Рей Кавакубо: її пристрасть до чорно-білої стилістики та відданість масивним кросівкам, які були популярними у 2000-х. Як вважає дизайнер, це ідеальне поєднання приверне увагу не лише шанувальників марки, а й усіх, хто шукає добре продуману пару кросівок без надмірностей.

MM6 Maison Margiela × Salomon ACS Pro Advanced

пресс-служба

Протягом попередніх сезонів, дифузна лінія Maison Margiela MM6, яку вже давно можна розглядати як автономний бренд із власною креативною командою, активно співпрацювала з Salomon. Наприклад, минулого літа були представлені низькі кросівки-мюлі для хайкінгу. Тепер була розроблена професійна пара кросівок для трейлу, яка обіцяє бути дуже актуальною. Вони мають силует, натхненний стилем 2000-х років, і включають в себе шнурівку, що затягується, з фіксуючими полімерними елементами з боків, які забезпечують надійну фіксацію стопи. Крім того, наявність сітчастих вставок гарантує гарну вентиляцію. Тому, виходячи на пробіжку бездоріжжям в MM6 Maison Margiela × Salomon ACS Pro Advanced, ви точно виглядатимете модно.

Carhartt WIP × New Balance 990v6 «Sculpture Center»

пресс-служба

Експерти у розробці робочого одягу з Carhartt WIP вже співпрацювали з такими спортивними брендами, як Nike та Converse, але їхня колаборація з New Balance виявилася особливо вдалою. Вперше ці бренди випустили проект рік тому і тепер представляють свою третю спільну пару - кросівки New Balance 990v6 з колекції Made in USA. У моделі присутні елементи зі шкіри та замші, міцна дихаюча сітка та підошва у вінтажних коричневих тонах. Таке взуття ідеально поєднуватиметься з вельветовими брюками, міцними брезентовими куртками та іншими атрибутами стилю workwear.

Rick Owens x Converse DRKSHDW TURBOWPN

пресс-служба

Рік Оуенс постійно представляє нові інтерпретації культових "конверсів", і цього разу він запропонував модель DRKSHDW TURBOWPN, що ідеально підходить для осені. Ці високі кросівки мають шкіряний верх та потовщену підошву, а також характерний подовжений язичок, що є характерною рисою колаборацій Оуенса. Особливу увагу слід приділити кольору цієї пари - замість стандартного білого, тут представлений сірувато-бежевий колір, який відмінно поєднується як з теплими, так і холодними відтінками, роблячи цю модель універсальною для різних стилів.

Читайте також: Як вибрати базовий джемпер для осінньо-зимового гардеробу

18 East × Vault by Vans Half Cab

пресс-служба

Ці кеди стали першим спільним проектом скейтерського магазину 18 East та бренду Vans. Для створення колекції Антоніо Чонголі, засновник 18 East, надихнувся спогадами про те, як у віці 11 років він познайомився зі скейтбордингом. Його першою парою кед виявилися Vans Half Cab. Тепер він представив свій варіант улюбленої моделі в трьох різних кольорах - всі вони мають м'які натуральні відтінки і ностальгійний ретро-стиль. У колекції є синьо-сірі та бежеві варіації, але найбільш доречними для осені, на нашу думку, будуть із поєднанням охристих та коричневих відтінків.

Asphaltgold × Saucony Shadow 6000 «Accelerate Decelerate»

пресс-служба

Для тих, хто шукає альтернативу серед популярних брендиі і моделей, німецький снікер-стор Asphaltgold і компанія Saucony представили на вигляд просту, але вельми привабливу колаборацію - вінтажні бігові кросівки Shadow 6000 в нейтральній палітрі кольору з сірими і оливковими акцентами. Спочатку призначені для професійного бігу і випущені в 1991 році, Shadow 6000 тепер перетворилися на легкі міські кросівки, ідеальні для довгих прогулянок. Вони оснащені дихаючим верхом та пружною підошвою, ідеально вписуючись у повсякденний стиль.

Stella McCartney x adidas Terrex Free Hiker GTX

пресс-служба

Кінець осені закликає до вибору надійного трекінгового взуття, і нові кросівки від Стелли Маккартні для лінійки Terrex чудово вписуються цього сезону. Вони оснащені мембранним верхом з технологією Gore-Tex, а для зручності передбачена проклеєна блискавка замість шнурівки, що забезпечує надійний захист від дощу та бруду. Завдяки чіпкому протектору, розташованому поверх амортизуючої підошви, ці кросівки ідеально підходять для різних навантажень, і, звичайно ж, вони більше призначені для спорту та активного відпочинку, а не для міського середовища.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK