Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Хоча дехто вважає, що переплюнути дизайн снікерсів від Balenciaga складно

Якщо двосторонні колаборації у світі кросівок давно стали нормою, то тристоронні, такі як майбутня від Jean Paul Gaultier + Sacai + Nike Vaporwaffle Woven, знайти досить складно.

Результатом співпраці трьох брендів стали кросівки, які критики вже назвали неоднозначними.

Нова модель, представлена у двох колірних варіантах, включаючи Green Gusto і White, вперше з'явилася в 2019 році і, по суті, являє собою деконструйований варіант класичних Waffle 70-х років.

пресс-служба

У той час як попередні моделі були виготовлені з сітки або нейлону, VaporWaffle від французького дизайнера Jean Paul Gaultier має змішану конструкцію, що складається з різних тканин і матеріалів.

Читайте також: Найстильніші кросівки осені 2023 року

Але на цьому особливості не закінчуються. У типовій для Sacai манері японський дизайнерський будинок подвоїв систему шнурівки та кількість язичків. Навіть міжпідошву було збільшено вдвічі.

пресс-служба

Абревіатуру спільного бренду надрукували ззаду – на той випадок, якщо вам потрібне більше доказів того, що це не старі кросівки. Все упаковано в ексклюзивну коробку для взуття Nike, спеціально створену для цієї колаборації.

Реліз відбудеться 22 листопада ексклюзивно на веб-сайті Жана-Поля Готьє та у деяких магазинах по всьому світу. Вартість Jean Paul Gaultier + Sacai + Nike Vaporwaffle Woven складе близько $250 за пару.

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK