Мова сайту:

Що шукають користувачі:

CексФітнесСтосункиСтильАвто

Є дві речі, про які потрібно пам'ятати, коли справа доходить до правильного светра: матеріал (бавовна, шерсть, штучні суміші) та стиль. Перше залежить того, що більше подобається. З другим розбиратимемося

Розглядаємо 4 види светрів, яким місце у твоїй шафі.

1. Светри з круглим вирізом

З круглим вирізом — типовий светр із рукавами, круглим отвором для твоєї голови та кромкою внизу. Якщо викладати професійніше, це светр із круглим вирізом без коміра.

Даний елемент гардеробу практичний, особливо якщо вештаєшся по будинку або ганяєш містом у пошуках генератора. У якомусь сенсі він годиться і для корпоративних посиденьок чи новорічних святкувань: якщо одягнути під нього сорочку, формальні штани, відповідне взуття та аксесуари. Ось кілька прикладів светрів із круглим вирізом.

massimodutti.com

massimodutti.com

massimodutti.com

2. Светри з V-подібним вирізом

Це будь-який светр, виріз на шиї якого опускається нижче підборіддя. Реч стильна. Must have гардероб кожного модника. Лови приклади.

massimodutti.com

massimodutti.com

massimodutti.com

Читайте також: Стиляги у футболі: 10 найкрасивіших тренерів

3. Светри з короткою блискавкою

Коротка блискавка - чудовий компроміс між толстовкою з капюшоном і типовим светром із круглим або v-подібним вирізом. Ще в ньому є комір. Але головна фішка — у його блискавці, довжина якої — приблизно на чверть довжини светра (спеціально для того, щоб твоя шия в такому почувала себе комфортно).

Светр також універсальний: під нього сміливо можна одягати навіть сорочку. А якщо раптом стане жарко – блискавку завжди можна розстебнути. Далі приклади.

massimodutti.com

massimodutti.com

massimodutti.com

4. Кардигани

Кардіган - найформальніший варіант у цьому списку. Як правило, він без коміра (хоча, є винятком) і спереду повністю розстібається.

Винахідник даного предмета гардеробу - легендарний англійський генерал-кавалерист, Джеймс Томас Бруденелл, 7-й граф Кардіган (тепер не складно відгадати, звідки походить назва светра). Спочатку кардигани були частиною уніформи полку Кардігана. Потім річ гідно оцінили і згодом вона перекочувала в повсякденний гардероб: так, що носять її й донині. До речі, часто гудзики замінюють на зручну блискавку. Далі кілька прикладів.  

massimodutti.com

massimodutti.com

massimodutti.com

Це цікаво

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK